Popismísto výkonu práce: Opletalova č.p. 1535/4, Praha1
kontakt: Berliand Marianna, e-mail: alma2007@seznam.cz
provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizační. Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu a bytovacích služeb.
Zaměstnanec bude vykonávat práci administrativního druhu v kanceláři společnosti a v ubytovacích zařízeních, administrativa a zajistění chodu činnosti společnosti, dokumentace a poskytování informací a služeb, spolupráce s partnery na Ukrajině, rozvoj cestovního ruchu-destinací z Ukrajiny do České republiky, korespondence, administativa a obchodní jednání v ukrajinském jazyce.
Zaměstnanec může být zaměstnavatelem vyslán na dobu nezbytné potřeby do tuzemské i zahraniční pracovní cesty.
Požadujeme znalosti ukrajinského cestovního trhu, ukrajinský jazyk a ruský jazyk, angličtina slovem i písmem, český jazyk. Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěBOJAIR LTD s.r.o. Opletalova, Opletalova 1535/4, Nové Město, 110 00 Praha 1 Mzda minimálně35000 Kč Nastoupit od2018-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2018-04-21T00:50:37

Společnost

BOJAIR LTD s.r.o.
  • BOJAIR LTD s.r.o.
  • Kontakt : Marianna Berliand
  • E-mail : alma2007@seznam.cz
  • Adresa : BOJAIR LTD s.r.o. Opletalova, Opletalova 1535/4, Nové Město, 110 00 Praha 1

Klíčová slova

jazyk

cestovního

oblasti

služby

společnosti

kulturních

ukrajiny

obchodní

administativa

korespondence