PopisMáte zkušenost s vedením týmu? Nebojíte se nových výzev? Zajímáte se o moderní technologie? Možná jste to Vy, koho hledáme!

Náplní práce je zejména zajištění klidného a svižného provozu s týmem cca 10 pracovníků a koordinace jejich pracovní náplně. Operativní řešení problémů a občasná manuální výpomoc ve skladu se zbožím. Budete pracovat s interním objednávkovým a skladovým systémem, komunikovat s různými odděleními ve společnosti včetně komunikace v AJ.

Člověk, který pro nás bude ten správný by měl mít prokazatelnou zkušenost s vedením týmu lidí, chuť do práce a určitou dávku odpovědnosti. Měl by být flexibilní a umět pracovat s PC. Samozřejmostí je dobrá komunikace v AJ a čistý TR. Výhodou je řidičský průkaz sk. B. Schopnost rychlého a správného rozhodování vítáme.

Nabízíme práci, ve které se nebudete nudit, slevu na produkty, fixní plat + bonusy, příspěvek na stravování, firemní tarif, možnost výuky AJ.
Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěNa Roudné 1162/76, Severní Předměstí, 301 00 Plzeň 1 Mzda minimálně30000 Kč Nastoupit od2018-12-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2018-11-08T16:44:20

Společnost

Beryko s.r.o.
  • Beryko s.r.o.
  • Kontakt : Životopis
  • Adresa : Na Roudné 1162/76, Severní Předměstí, 301 00 Plzeň 1

Klíčová slova

zkušenost

měl

pracovat

práce

komunikace

vedením

týmu

správný

prokazatelnou

lidí