PopisŘeditel Krajského úřadu Jihomoravského kraje vyhlašuje výběrové řízení na obsazení místa
vedoucí/vedoucího oddělení správy infrastruktury a operačních systémů odboru informatiky
Místo výkonu práce: Žerotínovo náměstí 3, BRNO
Platové podmínky: se řídí zákoníkem práce, v platném znění, a nařízením vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, platová třída 12.
Termín nástupu: co nejdříve - dle dohody
Charakteristika vykonávané práce: zajišťuje projekční řízení realizace a provozu IT infrastruktury s vazbou na příspěvkové organizace Krajského úřadu JMK a pracoviště Krajského úřadu JMK; zajišťuje metodické, analytické, normotvorné a jiné odborné činnosti; projektování IT infrastruktury JMK, výpočetní techniky a jejich operačních systémů; přebírá, aplikuje, ověřuje, uvádí do provozu a spravuje složité síťové prostředí; odpovídá za přípravu a zpracování podkladů pro veřejné zakázky zajišťované v působnosti oddělení; odpovídá za pořizování, využívání a provozuschopnost výpočetní techniky, navrhuje a zabezpečuje technické vybavení; spolupracuje s manažerem bezpečnosti informací KrÚ JMK při zpracování a aktualizaci dokumentace Systému řízení bezpečnosti informací, při prosazování jednotlivých bezpečnostních politik a při vyšetřování bezpečnostních incidentů bezpečnostní politiky aj.
Kontaktní pracovník:
Ing. Miroslav Vacula, vedoucí odboru informatiky, telefon 541 658 841.
Mgr. Martina Kučerová, Mgr. Gabriela Mátéová, oddělení personálních věcí a vzdělávání, odbor kancelář ředitele, tel. 541 651 230, 541 651 205.
Požadujeme:
potřebné vzdělání: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu
studijní obor: nejlépe studijní obory zaměřené na oblast informatiky a komunikačních a informačních technologií, znalosti oboru: operační systémy MS Windows (klientské, serverové), HW a SW pro provoz sítě, bezpečnost dat, komunikační prostředí datových sítí, MS Exchange, virtualizace serverů a desktopů, jazykové znalosti: anglický jazyk (min. na pasivní úrovni)
další požadavky: pokročilé ovládání PC, praxe na místě vedoucího zaměstnance výhodou,
vítána praxe ve veřejné správě, schopnost řídící a koncepční práce, schopnost pracovat v týmu a tým vést a motivovat, tvůrčí a analytické myšlení, dobré komunikační a organizační schopnosti, schopnost vysokého pracovního nasazení, odolnost vůči stresu, schopnost řešit problémy, zodpovědnost, ochota se dále vzdělávat a v praxi znalosti aplikovat, pečlivost, přesnost, preciznost, schopnost koncepční práce, komunikační dovednosti.
Nabízíme:
stabilní zaměstnání ve veřejné správě na dobu neurčitou, pět týdnů dovolené, sick days,
stravenky, příspěvek na penzijní připojištění, Benefits Card, zaměstnanecký příspěvek na divadelní představení, firemní mateřskou školku, jazykové kurzy, široké možnosti dalšího vzdělávání, stabilní pracovní prostředí s moderním vybavením, pružná pracovní doba, příjemný pracovní kolektiv.
Písemnou přihlášku s požadovanými doklady je nutno doručit tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději do 29. ledna 2019. Přihlášku podejte prostřednictvím podatelny nebo zašlete na adresu: Krajský úřad Jihomoravského kraje, oddělení personálních věcí a vzdělávání, Žerotínovo nám. 449/3, 601 82 Brno. Všechny požadavky a předpoklady uchazeče musí být splněny do termínu podání přihlášky do výběrového řízení.
Odkaz na internetový Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěJihomoravský kraj - pracoviště, Žerotínovo náměstí 449/3, Veveří, 602 00 Brno 2 Mzda minimálně23270 Kč Mzda maximálně34970 Kč Nastoupit od2019-02-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-01-12T02:13:02

Společnost

Jihomoravský kraj
  • Jihomoravský kraj
  • Kontakt : Ved. odboru informatiky Ing. Miroslav Vacula,
  • Telefon : +420 541 658 841
  • Adresa : Jihomoravský kraj - pracoviště, Žerotínovo náměstí 449/3, Veveří, 602 00 Brno 2

Klíčová slova

práce

schopnost

jmk

veřejné

infrastruktury

vzdělání

vzdělávání

znalosti

správě

pracovní