PopisNabízíme práci, která je nejen náročná, ale i zajímavá. Na denním pořádku vymýšlíme marketingové aktivity s našimi obchodními partnery, komunikujeme s grafiky a reklamními agenturami a máme na starosti plánování marketingových aktivit na našich prodejnách. Díky tomu je součástí práce navrhování bannerů, propagačních materiálů, online kampaní a dalších marketingových aktivit v souladu s konceptem značky Xiaomi.

Na toto místo potřebujeme člověka, který se nezalekne občasného přesčasu, je schopen pracovat rychle a efektivně s důrazem na kvalitu odvedené práce. Předpokladem k získání pracovního místa je AJ slovem i písmem, prokazatelná zkušenost v marketingu v délce 1 rok a více a výhodou je znalost produktů značky Xiaomi.

Takového člověka umíme náležitě ocenit, mimo jiné nabízíme také zaměstnanecké výhody ve formě slev na produkty, příspěvku na stravování a občerstvení na pracovišti.

Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte naše HR oddělení, my Vám slibujeme, že odpovíme každému kandidátovi. Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěNa Roudné 1162/76, Severní Předměstí, 301 00 Plzeň 1 Mzda minimálně33000 Kč Nastoupit od2018-09-17

Stručné info

  • Zveřejněna:2018-09-12T12:45:03

Společnost

Beryko s.r.o.
  • Beryko s.r.o.
  • Kontakt : Životopis
  • Adresa : Na Roudné 1162/76, Severní Předměstí, 301 00 Plzeň 1

Klíčová slova

nabízíme

práce

aktivit

marketingových

člověka

značky

zkušenost

znalost

výhodou

rok