PopisA11 a:20/3/2019 (DPP, DPČ)
Tvorba vlastního týmu a vyhledávání vhodných kandidátů na pozici produktoví specialisté, příprava obchodních a finančních plánů pro svůj podřízený tým spolupracovníků, plnění plánů, a vizí společnosti, podpora a konzultace složitých řešení s vedením společnosti, kontrola kvality práce a dovedností specialistů při schůzkách, organizování odborných firemních prezentací pro stávající i potencionální klienty společnosti v dané lokalitě.
Hledáme uchazeče, který má:
- ucelenou představu jak vést a motivovat tým spolupracovníků, charismatického člověka s citem pro manažerskou, organizační práci, komunikativního a cílevědomého jedince zvládajícího termíny a cíle společnosti, charakterního člověka podporujícího zdravou soutěživost v týmu specialistů.
Co Vám můžeme nabídnout?
- možnost vlastního výběru spolupracovníků a jejich zapracování, profesionální manažerské školení na vysoké úrovní, certifikaci u ČNB, nadstandardní ocenění za Vaši práci manažera (v průměru 60.000,- Kč plus bonusy a firemní benefity).
- telefon, notebook, mobilní tiskárna, osobní automobil.
Kontakt - životopis zaslat e-mailem jan.kubalak@smsfinance.cz . Osobní schůzka možná po domluvě viz výše.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostPružná pracovní doba PracovištěSMS finance, a.s. - pracoviště Frýdek-Místek, Antonínovo náměstí 92, Místek, 738 01 Frýdek-Místek 1 Mzda minimálně40000 Kč Mzda maximálně80000 Kč Nastoupit od2019-03-20

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-21T03:14:00

Společnost

SMS finance, a.s.
  • SMS finance, a.s.
  • Kontakt : Jan Kubalák
  • Telefon : +420 604 307 930
  • E-mail : jan.kubalak@sms-as.eu
  • Adresa : SMS finance, a.s. - pracoviště Frýdek-Místek, Antonínovo náměstí 92, Místek, 738 01 Frýdek-Místek 1

Klíčová slova

společnosti

spolupracovníků

plánů

člověka

osobní

tým

práci

týmu

vlastního

manažerské