PopisMísto výkonu: Evropská 2591/33e, Praha 6
Kontaktní osoba: Vojtěch Čejka, tel.: 778 084 084, e-mail: vojtechcejka@centrum.cz

UCHAZEČI NUTNÉ NEJPRVE ZASLAT ŽIVOTOPIS NA E-MAIL: vojtechcejka@centrum.cz
Požadujeme: předchozí obchodní praxe na manažerské pozici, prokazatelné obchodní výsledky z předchozího působení, znalost aktivní akvizice, marketingu - vyhledávání nových obchodních příležitostí v regionu, schopnost v tvoření projektů a obchodních nabídek, komunikativní osobnost, dobré vyjadřovací schopnosti, silná osobnost, dynamický obchodník s invencí a chtí stát se klíčovým leadrem.
Nabízíme: home office, zázemí silné mezinárodní společnosti s celosvětovým působením, zajímavou práci a k tomu atraktivní motivační systém s fixní složkou závislou na Vašich schopnostech a zkušenostech, bonus z obratu, možnost stát se strategickým prvkem vrcholového managementu v ČR se širokou pravomocí a také odpovědností.
Výhody: měsíční bonusy z obratu, služební automobil, pasivní příjem.

Hledáme budoucí manažery nejlépe z oblasti marketingu či ekonomie pro dlouhodobou spolupráci v obchodním týmu mezinárodní společnosti působící ve 47 zemích světa. Naše marketingové produkty, nabízejí středním a velkým firmám pomoc ve zvýšení obratů. Náš marketing je revolucí v přístupu k věrnostním systémům a systémům na podporu prodeje. Využívá moderních přístupů k marketingu a prodeji a zpřístupňuje nové technologie pro zajištění věrnosti zákazníků prodejcům všech velikostí.
Minimální vzděláníÚSV SměnnostPružná pracovní doba PracovištěVojtěch Čejka - Praha 6, Evropská č.p. 2591/33e, Praha 6 Mzda minimálně35000 Kč Mzda maximálně60000 Kč Nastoupit od2015-10-12

Stručné info

  • Zveřejněna:2015-10-31T00:02:42

Společnost

Vojtěch Čejka
  • Vojtěch Čejka
  • Kontakt : Vojtěch Čejka
  • Telefon : +420 778 084 084
  • Adresa : Vojtěch Čejka - Praha 6, Evropská č.p. 2591/33e, Praha 6

Klíčová slova

marketingu

obchodní

obchodních

obratu

osobnost

systémům

stát

společnosti

mezinárodní

budoucí