PopisHledáme ideálně středoškoláka se zaměřením na elektro nebo alespoň praxí na obdobné pozici. Pokud jsi vyučen v oboru a jsi šikovný, tak máš úplně stejnou šanci.
Potřebná je pro nás Tvá znalost a orientace v elektroinstalačním materiálu se zaměřením především na silnoproud
Víš, o čem mluvíme, když se zeptáme na Word, Excel, Outlook, případně SAP
Vzhledem k charakteru práce se těšíme na někoho spolehlivého s dobrými komunikačními schopnostmi, milým vystupováním a fyzickou zdatností.
Oceníme Tvou chuť se něco naučit a také učit nás.
Tvou výhodou bude, pokud umíš, nebo se chceš naučit jezdit s VZV.
Co budeš dělat: hlavní náplní Tvé práce bude pracovat ve velkoobchodním skladu s elektroinstalačním materiálem a svítidly, budeš aktivně obsluhovat zákazníky, případně pohotově reagovat na jejich dotazy, na denním pořádku budeš přijímat a vychystávat materiál, dále na Tobě bude doplňování chybějícího zboží do regálů.
Za Tvou práci Tě u nás čeká: na začátku spolupráce Ti vše potřebné vysvětlí a ukáží zkušení kolegové, smlouva na HPP při nástupu, práci v perspektivní a stabilní společnosti s působnosti po celé ČR, čím šikovnější budeš, tím vyšší budou Tvé prémie,
pravidelně Tě budeme školit a v neposlední řadě Tě čekají teambuildingové akce, jelikož si uvědomujeme důležitost správně fungujícího kolektivu.
Výhody: stravenky Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěJANČA & EMAS group s.r.o. - Zlín, Březnická 5602, 760 01 Zlín 1 Mzda minimálně19000 Kč Mzda maximálně23000 Kč Nastoupit od2019-02-04

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-01-15T03:35:13

Společnost

JANČA & EMAS group s.r.o.
  • JANČA & EMAS group s.r.o.
  • Kontakt : Ing. Zuzana Krupíková
  • Adresa : JANČA & EMAS group s.r.o. - Zlín, Březnická 5602, 760 01 Zlín 1

Klíčová slova

naučit

tvou

případně

zaměřením

práci

elektroinstalačním

práce

ukáží

vysvětlí

potřebné