PopisMísto výkonu práce Pardubice
Nástup možný IHNED.
Požadavky: minimálně střední odborné vyučení, zkušenosti v oblasti skladového hospodářství, zodpovědnost, důslednost, spolehlivost, pečlivost, výborné organizační schopnosti, průkaz na VZV, jeřábnický průkaz výhodou, orientace v hutním materiálu podmínkou.
Nabízíme: zajímavou různorodou práci, odpovídající platové ohodnocení + benefity, příspěvky na závodní stravování, možnost příspěvku na životní pojištění či penzijní připojištění, možnost parkování v areálu firmy, dosah MHD, jednosměnný provoz, firemní akce pro zaměstnance, mimořádné prémie, příspěvek na nákup čistících a mycích prostředků formou poukázek.
Náplň práce: příjem materiálu na sklad a jeho výdej do výroby, vyskladňování hotových výrobků, účast při ročních inventurách, nakládka a vykládka kamionů pomocí VZV a jeřábů, kontrola příchozích a odchozích dodávek materiálu a zboží, údržba a organizace skladu, kontrola materiálových toků, pomocné práce na zámečnické dílně.
Zaměstnanecké výhody: Příspěvky na závodní stravování, příspěvky na životní pojištění či penzijní připojištění, příspěvek na nákup čistících a mycích prostředků formou poukázek, mimořádné prémie, firemní akce pro zaměstnance
První kontakt emailem. Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěDělnická 535, Pardubičky, 533 01 Pardubice 21 Mzda minimálně23000 Kč Nastoupit od2019-02-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-01-18T02:52:03

Společnost

STROJON s.r.o.
  • STROJON s.r.o.
  • Kontakt : Martina Matoušková
  • Telefon : +420 778 779 738
  • Adresa : Dělnická 535, Pardubičky, 533 01 Pardubice 21

Klíčová slova

práce

materiálu

příspěvky

mimořádné

penzijní

prémie

závodní

vzv

průkaz

stravování