PopisMísto výkonu práce: Břetislavova 74, Chrudim.
POŽADAVKY: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou (vysokoškolské vzdělání v oborech historie, dějin umění, pedagogiky či dalších příbuzných oborech výhodou), znalost zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů a základů muzejníkovy práce výhodou, rozhodnost, samostatnost, systematičnost a kreativita, operativnost a flexibilita, komunikativní a organizační schopnosti, kultura vystupování a schopnost jednání s lidmi, psaný projev na výborné úrovni, časová flexibilita (pružná pracovní doba, nárazová práce o víkendech, svátcích apod.), dobré komunikační, didaktické a organizační schopnosti, kladný vztah k dětem, estetické cítění a výtvarný talent výhodou, schopnost samostatné tvůrčí činnosti, schopnost týmové práce, zkušenosti s volnočasovými aktivitami s dětmi i jinými cílovými skupinami (senioři, handicapovaní apod.) výhodou, znalost AJ slovem i písmem, další jazyk výhodou, uživatelská znalost PC, znalost programu Bach výhodou, znalost grafických programů výhodou, řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič/ka podmínkou, trestní bezúhonnost podmínkou.
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 25 dnů dovolené, stravenky, pojištění, stabilita příspěvkové organizace, možnost odborného růstu.
Odměňování: platová třída 10, plat od 19 110 Kč,- až 28 750,- Kč podle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce ve znění pozdějších předpisů, a podle novely nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě. Zkušební doba 3 měsíce. Po uplynutí 3 měsíců osobní ohodnocení.
Termín pro podání přihlášky: do 15. února 2019. Ústní pohovory se budou konat od 4. března 2019.
Způsob zpracování přihlášky: Přihláška do výběrového řízení (jméno, bydliště, telefon, e-mail), Motivační dopis, Strukturovaný životopis, Výpis z trestního rejstříku, Úředně ověřená kopie maturitního vysvědčení či diplomu o ukončeném vysokoškolském vzdělání.
Přihlášky označené KONKURZ ASISTENT KURÁTOR/EDUKÁTOR zasílejte na uvedenou kontaktní poštovní či e-mailovou adresu. Přihlášky lze odevzdávat také osobně na recepci Muzea loutkářských kultur.
Neúplné přihlášky budou vyřazeny. Osobní údaje uchazečů o volnou pracovní pozici, potřebné k výběrovému řízení, budou zpracovávány po dobu tohoto výběrového řízení, po jeho skončení budou skartovány.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit či neobsadit pozici žádným z kandidátů.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostPružná pracovní doba PracovištěBřetislavova 74, Chrudim I, 537 01 Chrudim 1 Mzda minimálně19110 Kč Mzda maximálně28750 Kč Nastoupit od2019-04-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2018-12-13T01:59:16

Společnost

Muzeum loutkářských kultur Chrudim
  • Muzeum loutkářských kultur Chrudim
  • Kontakt : Richard Matula
  • Telefon : +420 778 704 171
  • E-mail : richard.matula@puppets.cz
  • Adresa : Břetislavova 74, Chrudim I, 537 01 Chrudim 1

Klíčová slova

výhodou

znalost

práce

řízení

přihlášky

schopnost

organizační

schopnosti

osobní

předpisů