PopisNáplň práce: tvorba a zpracování dokumentace hydraulických, mechanických a elektromechanických sestav, zpracování postupů montáže a testování hydraulických zařízení, tvorba a aktualizace technologických postupů, návodů, provozních instrukcí a kontrolních předpisů, zpracování technických podkladů pro zajištění nákupu materiálu sestav, komunikace a spolupráce s tuzemskými i zahraničními dodavateli a zákazníky, technická podpora výrobního procesu, zavádění nových produktů do výroby, úzká spolupráce se zákazníkem převážně na technické bázi.

Požadavky: aktivní znalost NJ popř. AJ, znalost práce s kancelářským software, znalost práce s AUTODESK INVERTOR, řidičský průkaz skupiny B, aktivní a odpovědný přístup při řešení komplexních problémů, technické vzdělání, min. SŠ, znalost základů hydraulických systémů, dobrý obecně technický přehled, orientace v technické dokumentaci, dobré komunikační vlastnosti, schopnost týmové i samostatné práce.

Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní rodinné firmě, moderní pracovní prostředí, stravenky, osobní ohodnocení, pro stálé zaměstnance 13. plat, smlouva na dobu určitou s možností prodloužení/trvalý pracovní poměr.
Nástup možný ihned, vhodné i pro absolventy. Místo výkonu práce Chrášťany u Rakovníka.
Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313582620 nebo e-mailem info@eurofluid.cz Minimální vzděláníStřední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení SměnnostJednosměnný provoz PracovištěChrášťany 9, 270 01 Kněževes u Rakovníka Mzda minimálně24000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2019-03-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-06T02:18:45

Společnost

EUROFLUID - HYDRAULIK ČR, s.r.o.
  • EUROFLUID - HYDRAULIK ČR, s.r.o.
  • Kontakt : Martin Hvězda
  • Telefon : +420 313 582 615,603 257 952
  • Adresa : Chrášťany 9, 270 01 Kněževes u Rakovníka

Klíčová slova

znalost

práce

technické

zpracování

hydraulických

aktivní

pracovní

spolupráce

postupů

tvorba