PopisPracoviště: Hedvikov.
Požadavky: SŠ strojírenského nebo jiného nejlépe technického zaměření, čtení ve výkresové dokumentaci, zkušenosti s mezioperační kontrolou výhodou - není podmínkou, pečlivost, důslednost, spolehlivost a poctivost, komunikativní a týmová osobnost, znalost AJ výhodou - není podmínkou, ochota učit se.
Náplň práce: kontrola kvality jednotlivých prováděných operací, zjišťování nedostatků v oblasti kvality a podílení se na jejich odstranění, spolupráce s pracovníky z výroby, technologie a konstrukce, podílení se na řešení reklamací.
Nabízíme: možnost kariérního postupu, výplatu pravidelně a včas, pět týdnů dovolené, příspěvek na dopravu (od vzdálenosti 15 km), telefonování za zvýhodněný tarif, závodního lékaře v areálu firmy, závodní jídelnu a příspěvek na stravování, permanentku na tenisové kurty, příspěvek na pojištění odpovědnosti za škody (po odpracování 12 měsíců), věrnostní odměny, možnost ubytování.
Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostNepřetržitý provoz PracovištěHedvikov 1, 538 43 Třemošnice Mzda minimálně21500 Kč Mzda maximálně25000 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-14T01:56:47

Společnost

KOVOLIS HEDVIKOV a.s.
  • KOVOLIS HEDVIKOV a.s.
  • Kontakt : Zuzana Pošíková
  • Telefon : +420 773 771 217
  • E-mail : z.posikova@kovolis-hedvikov.cz
  • Adresa : Hedvikov 1, 538 43 Třemošnice

Klíčová slova

příspěvek

kvality

možnost

podílení

podmínkou

výhodou

pracoviště

telefonování

vzdálenosti

dopravu