PopisNástup možný ihned. Životopis zasílejte na e-mail florcentrum@florcentrum.cz. Více informací poskytne paní Foltýnová tel.: 736 473 456 (v době 7:00-15:00 hod.).
FLORCENTRUM Foltýnová s. r. o. hledá samostatné floristy/ky. Vyučení ani praxe není podmínkou, spíše výhodou. Sami si uchazeče zaškolíme, pokud bude zaškolení probíhat v jiném městě, zajistíme a uhradíme ubytování. Je důležité, aby nový uchazeč měl cit pro barvu byl kreativní s estetickým vnímáním.
Požadujeme: základní znalost práce na PC (odeslat a přijmou email, vyplnit tabulku).
Mzda je přepočítávána dle skutečné tržby prodejny a z toho zaměstnanci ještě k uvedené mzdě dostávají procenta. Významné prémie dostávají zaměstnanci také, pokud splní limit odpisů zboží. Výsledná mzda je maximálně motivační a bez finančního stropu. Mzdy zaměstnanců se pohybují mezi 16 a 20 tisíci korun v čistém.
Nabízíme věrnostní prémie, příspěvek na jízdné, sleva na veškerý sortiment zboží v neomezeném množství, příspěvek na rekraci.
Pracoviště: Kaufland Olomoucká 120/4619, Prostějov Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostDvousměnný provoz PracovištěFLORCENTRUM Foltýnová s.r.o. - pracoviště Prostějov, Prostějov, 796 01 Prostějov 1 Mzda minimálně19000 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-01T01:56:38

Společnost

FLORCENTRUM Foltýnová s.r.o.
  • FLORCENTRUM Foltýnová s.r.o.
  • Kontakt : Hana Foltýnová
  • E-mail : florcentrum@florcentrum.cz
  • Adresa : FLORCENTRUM Foltýnová s.r.o. - pracoviště Prostějov, Prostějov, 796 01 Prostějov 1

Klíčová slova

dostávají

příspěvek

zboží

zaměstnanci

prémie

foltýnová

výsledná

odpisů

limit

splní