PopisSpolečnost PROMA REHA, s.r.o., přední český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení, hledá pro výrobní závod v Meziměstí pracovníka/pracovnici na pozici "ZÁMEČNÍK" - hlavním úkolem bude obsluha obráběcích a tvářecích strojů a práce s ručním nářadím.
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Nástup možný ihned.

Náplň práce: obrábění a tváření dílů dle výrobní dokumentace; základní manipulace s díly a komponenty.

Požadavky: vzdělání technického charakteru; znalost čtení technické dokumentace; znalost práce se základními měřidly; vysoké pracovní nasazení a orientace na výsledky své práce; samostatnost a spolehlivost; odpovídající zdravotní stav; výpis z rejstříku trestů.

Zaměstnavatel nabízí: zajímavou práci v dynamickém prostředí české expandující společnosti; zaškolení a odborný růst; po zapracování stravenky; ohodnocení závislé na výsledcích a plnění cílů.

V případě, že Vás tato pracovní nabídka zaujala, zašlete svůj strukturovaný životopis s krátkým průvodním dopisem na e-mail: kariera@promareha.cz a do předmětu zprávy uveďte název pozice, o kterou máte zájem.

Místo výkonu práce: Tovární 84, 549 81 Meziměstí u Broumova.
* Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPROMA REHA, s.r.o. - pracoviště Meziměstí, Tovární 84, 549 81 Meziměstí u Broumova 1 Mzda minimálně16280 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-07T03:33:52

Společnost

PROMA REHA, s.r.o.
  • PROMA REHA, s.r.o.
  • Kontakt : Iveta Prokopová
  • Telefon : +420 775 776 094
  • E-mail : kariera@promareha.cz
  • Adresa : PROMA REHA, s.r.o. - pracoviště Meziměstí, Tovární 84, 549 81 Meziměstí u Broumova 1

Klíčová slova

práce

pracovní

znalost

dokumentace

výrobní

meziměstí

odpovídající

práci

odborný

zaškolení