PopisZUBNÍ LÉKAŘ - KA
Do zubní ordinace v centru Trutnova přijmeme zubního lékaře /lékařku na plný nebo zkráceny úvazek . Nabízíme stabilní práci v příjemném kolektivu, dostatek pacientů pro nadstandardní výkony, příspěvky na další vzdělávání a na stravování, motivační platové ohodnocení a podíl na zisku. V práci využíváme nejmodernější technoligie, mikroskop, intraoralní scaner, CT, každé křeslo je vybaveno vlastním digitálním RTG , strojovou endodoncii, Beefill, apexlokator a mnoho dalších nutných strojů a přístrojů pro špičkovou práci, spolupráce s jednou z nejlepších zubních laboratoře v Praze. Poskutujeme komplexních stomatologickou péči - konzervační, estetika, protetika, parodontologie a implantologie.
Požadujeme do svého týmu komunikativní osobu se zájmem o obor a profesní růst. Praxe vítána, ale není podmínkou. Nástup možný od 1.11.2018 nebo dle domluvy. Možný i zkrácený pracovní úvazek.
Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz Pracovištěnábřeží Václava Havla 208, Střední Předměstí, 541 01 Trutnov 1 Mzda minimálně40000 Kč Nastoupit od2019-05-02

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-01T01:56:38

Společnost

ImplaDent s.r.o.
  • ImplaDent s.r.o.
  • Kontakt : Olena Lebedieva
  • E-mail : info@impla-dent.cz
  • Adresa : nábřeží Václava Havla 208, Střední Předměstí, 541 01 Trutnov 1

Klíčová slova

práci

zubní

úvazek

možný

péči

stomatologickou

komplexních

poskutujeme

praze

laboratoře