PopisŘeditel Krajského úřadu Jihomoravského kraje vyhlašuje výběrové řízení na obsazení místa
referenta/referentky právní agendy oddělení stavebního řádu odboru územního plánování a stavebního řádu - Místo výkonu práce: Žerotínovo náměstí 3, BRNO
Platové podmínky: se řídí zákoníkem práce, v platném znění, a nařízením vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, platová třída 11.
Termín nástupu: co nejdříve - dle dohody
Charakteristika vykonávané práce:
Referent/referentka právní agendy zabezpečuje komplexní právní činnosti oddělení včetně zastupování v soudních řízeních, zajišťuje přezkoumání rozhodnutí správních orgánů nižších stupňů, zajišťuje vyřizování oznámení petic, podnětů a stížností, provádí úkony správního orgánu v rozsahu stanoveném v pověření ředitele na úseku stavebně správním; kontroluje výkon státní správy na úseku stavebního řádu v rámci kraje a podřízených správních úřadů; provádí konzultační a poradenskou činnost v oboru působnosti územního správního úřadu Krajského úřadu Jihomoravského kraje na úseku stavebně-správním.
Kontaktní pracovník: Ing. Arch. Eva Hamrlová, vedoucí odboru územního plánování a stavebního řádu, telefon 541 651 365.
Požadujeme:
˘ potřebné vzdělání: naplnění § 13a zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů, ve smyslu čl. II přechodná ustanovení, bod 19, zákona č. 350/2012 Sb.
˘ studijní obor: právo
˘ znalosti oboru: všeobecný přehled v oblasti stavebně správní (zejména znalost zák. č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů a jeho prováděcích vyhlášek, zák. č. 184/2006 Sb., o odnětí nebo omezení vlastnického práva k pozemku nebo ke stavbě, ve znění pozdějších předpisů, zák. č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, zák. č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich)
˘ zvláštní odborná způsobilost: při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění (do 18 měsíců po nástupu do pracovního poměru)
˘ jazykové znalosti: znalost německého nebo anglického jazyka vítána
˘ vítána praxe ve státní správě nebo samosprávě
˘ další požadavky:
" dobrá uživatelská znalost MS Office
" schopnost analytického a koncepčního myšlení
" dobré komunikační schopnosti
" ochota se dále vzdělávat a v praxi aplikovat získané znalosti
" řidičský průkaz skupiny B výhodou.
Nabízíme:
˘ stabilní zaměstnání ve veřejné správě na dobu neurčitou,
˘ pět týdnů dovolené, sick days,
˘ stravenky, příspěvek na penzijní připojištění, Benefits Card,
˘ zaměstnanecký příspěvek na divadelní představení,
˘ firemní mateřskou školku,
˘ jazykové kurzy, široké možnosti dalšího vzdělávání,
˘ stabilní pracovní prostředí s moderním vybavením, pružná pracovní doba, příjemný pracovní kolektiv.
Písemnou přihlášku s požadovanými doklady je nutno doručit tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději do 6. února 2019. Přihlášku podejte prostřednictvím podatelny nebo zašlete na adresu: Krajský úřad Jihomoravského kraje, oddělení personálních věcí a vzdělávání, Žerotínovo nám. 449/3, 601 82 Brno. Všechny požadavky a předpoklady uchazeče musí být splněny do termínu podání přihlášky do výběrového řízení.
Odkaz na internetový portál, kde je pozice uvedena v plném znění: www.kr-jihomoravsky.cz (http://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.aspx?PubID=13613&TypeID=1 )
Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěJihomoravský kraj - pracoviště, Žerotínovo náměstí 449/3, Veveří, 602 00 Brno 2 Mzda minimálně21480 Kč Mzda maximálně32290 Kč Nastoupit od2019-02-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-01-22T03:15:13

Společnost

Jihomoravský kraj
  • Jihomoravský kraj
  • Kontakt : Ing. Arch. Eva Hamrlová
  • Telefon : +420 541 651 365
  • Adresa : Jihomoravský kraj - pracoviště, Žerotínovo náměstí 449/3, Veveří, 602 00 Brno 2

Klíčová slova

znění

řádu

stavebního

kraje

úseku

plánování

předpisů

pozdějších

úřadu

územním