PopisPracoviště: Hněvotín č.p. 444. Nástup možný ihned. Prac. doba: 7:00 - 15:30 hod.
Obor vzdělání: nejlépe technického směru.
Požadujeme: ŘP sk. B, znalost anglického jazyka výhodou, znalost práce na PC (Excel, Word, Outlook), výborné komunikační dovednosti a obchodního ducha, spolehlivost, zodpovědnost a loajalitu, vysoké pracovní nasazení, příjemné vystupování.
Náplň práce: oslovení nových a péče o stávající zákazníky, samozřejmostí je komunikace i s managementem společností, kalkulace obchodních nabídek, vedení obchodního případu do smluvního vztahu, administrativní činnost (databáze klientů, reporting, apod.), technické poradenství zákazníkům.
Zaměstnanecké výhody: motivující finanční ohodnocení (fixní plat + provize z prodeje, bonusy), kreativní a perspektivní práci v dobrém kolektivu, kompletní zaškolení do problematiky, služební automobil i pro soukromé účely, PC, mobilní telefon i pro soukromé účely.
Hrubá mzda: od 20.000 Kč - neomezeno.
První kontakt je možný POUZE telefonicky v pracovní dny od 7:30 - 15:00 hod. nebo mailem. Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěEverLift spol. s r.o. - Jižní a Západní Čechy, České Budějovice, Plzeň-město Mzda minimálně20000 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-07T03:33:52

Společnost

EverLift spol. s r.o.
  • EverLift spol. s r.o.
  • Kontakt : Lucie Matoušková
  • Telefon : +420 736 518 824
  • E-mail : lucie.matouskova@everlift.cz
  • Adresa : EverLift spol. s r.o. - Jižní a Západní Čechy, České Budějovice, Plzeň-město

Klíčová slova

obchodního

soukromé

pracovní

práce

znalost

možný

klientů

finanční

prodeje

činnost