PopisPatříme mezi přední IT technologické firmy v České republice a hledáme vhodného uchazeče na pozici softwarového konzultanta
Nabídneme Vám kvalifikovanou práci v moderní společnosti. Budete mít na starosti implementaci softwarového řešení pro evidenci pracovní doby, řízení výroby, sledování produktivity zaměstnanců a návazných modulů.

Vašim úkolem bude implementace a parametrizace aplikačního softwaru u našich zákazníků, odborná poradenská činnost a školení uživatelů, prezentace našich aplikačních modulů, analytická příprava konkrétních projektů.

Požadujeme: samostatnost, flexibilitu, vzdělání min. Bc. technického směru. Dále očekáváme dobré organizační a komunikační schopnosti, chuť pracovat a učit se novým věcem.
Hledáme proaktivního uchazeče, který má zájem se dále vzdělávat a odborně se rozvíjet.
Co nabízíme : Po úspěšném zapracování Vám nabídneme dynamický růst mzdy, samostatnou zodpovědnou pracovní pozici a kariérní rozvoj.
· Motivující finanční ohodnocení
· 5 týdnů dovolené, Sick Day,
. Benefitní program po zapracování ve výši 12 000 Kč ročně,
. Příspěvek na dovolenou, stravenky
· Notebook, mobilní telefon, moderně vybavené pracoviště
· Práce ve velmi perspektivním oboru
· Stabilní zaměstnání v regionu, přátelský kolektiv
Životopisy zasílejte: sl.Kubů,e-mail: p.kubu@saitech.cz Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěHavlíčkova 125, 411 55 Terezín Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně40000 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-03T15:06:13

Společnost

SAITECH s.r.o.
  • SAITECH s.r.o.
  • Kontakt : Pavlína Kubů
  • E-mail : p.kubu@saitech.cz
  • Adresa : Havlíčkova 125, 411 55 Terezín

Klíčová slova

uchazeče

našich

pozici

softwarového

pracovní

zapracování

patříme

mzdy

týdnů

ohodnocení