PopisREFERENT/KA Odboru školství, kultury a sportu
Požadujeme: ukončené vysokoškolské nebo vyšší odborné vzdělání, výhodou ekonomického směru nebo se zaměřením na veřejnou správu. Praxe ve státní správě a samosprávě výhodou. Orientace v právních předpisech souvisejících s činností odboru, vždy ve znění pozdějších předpisů: zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odbornéma jiném vzdělávání (školský zákon), zákon č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví ,dobrá znalost práce na PC zejména v programech Excel a Word (nebo v jiných obdobných programech), dobré analytické schopnosti, řidičský průkaz skupiny B, trestní bezúhonnost, komunikativnost, spolehlivost, samostatnost, společenská úroveň jednání a vystupování, připravenost pro vysoké pracovní nasazení, schopnost zvládat stresové situace.
Předpokládáný nástup od 1.5.2019, dřívější nástup výhodou
Náplní práce bude zajišťování výkonu samosprávy v oblasti školství, kultury a sportu a provádění veřejnosprávní kontroly u příspěvkových organizací zřizovaných městem Valašské Meziříčí (zejména sestavování neinvestičních a investičních příspěvků, rozpis závazných ukazatelů a závazných specifických ukazatelů, vyhodnocení rozborů hospodaření, podíl na tvorbě a schvalování rozpočtů a střednědobých výhledů a příprava podkladů pro schvalování účetních závěrek příspěvkových organizací).
Nabízíme: platové zařazení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě do 10. platové třídy, pracovní poměr na dobu určitou (zástup po dobu mateřské a rodičovské dovolené), se zkušební dobou 3 měsíce.
Písemná přihláška bude obsahovat: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu uchazeče, (telefonický a případně e-mailový kontakt), číslo občanského průkazu, datum a podpis uchazeče, přílohy dle následujícího odstavce: Výčet dokladů, které zájemce připojí k přihlášce: strukturovaný životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se výše uvedených požadavků pro vznik pracovního poměru, nepovinně též dalších znalostí a dovedností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, jiné doklady osvědčující splnění "jiných požadavků města" (požadované doklady budou zaslány zpět po ukončení výběrového řízení) .
První kontakt: Přihlášky zasílejte do 11.2.2019 na adresu Městského úřadu Valašské Meziříčí, Odbor organizační a zaměstnanecký, Soudní 1221, 757 38 Valašské Meziříčí s označením NEOTVÍRAT "Přihláška do výběrového řízení na funkci referent(ka) Odboru školství, kultury a sportu".
Bližší informace získáte u vedoucí Odboru školství, kultury a sportu - tel. 571 674 659, 571 674 657 nebo 571 674 656.

Podrobnosti k volnému místu a náležitosti přihlášky naleznete na internetových stránkách města: https://www.valasskemezirici.cz/


Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěNáměstí 7/5, 757 01 Valašské Meziříčí 1 Mzda minimálně19760 Kč Mzda maximálně29740 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-08T02:10:45

Společnost

Město Valašské Meziříčí
  • Město Valašské Meziříčí
  • Kontakt : .
  • Adresa : Náměstí 7/5, 757 01 Valašské Meziříčí 1

Klíčová slova

uchazeče

kultury

zákon

odboru

správě

valašské

školství

bezúhonnost

meziříčí

závazných