PopisADVOKÁTNÍ KONCIPIENT
Místo výkonu práce Pardubice - Dražkovice.
Chceš se v práci něco naučit a nedřít bídu s nouzí? Chceš práci v oboru práva, který Tě bude bavit? Pojď k nám!

Co se u nás naučíš:
Začneš generální praxí, ledaže už od začátku budeš zarytě trvat na konkrétním oboru práva. Doporučujem ale osahat si toho víc a zjistit, kde to šlape.
Po zapracování se primárně začneš profilovat do konkrétní oblasti práva, která Ti bude nejvíce říkat "pane". Stále si nicméně udržíš kontakt s ostatními oblastmi práva, abys z generálu nevypadl/a. Nikdo Tě ale nebude nutit dělat něco, co nechceš, protože pak bys nás neměl/a rád/a.
V naší kanceláři najdeš standartní civil, závazky, rodinu, pracko, obchod včetně korporátu, trest, správu. Dobrovolné užší specializaci se meze nekladou. Rozhodně nejsme továrna na vymáhání pohledávek!

Co nabízíme:
Fix - 25.000Kč hrubého/měsíc:
Mzda, stravenky, příspěvek na dojíždění, mobil, 13 plat, občerstvení v kanceláři, den v týdnu možnost home office, 3 sick days, páteční zkrácená pracovní doba, mezi vánočními svátky zavřeno…
Záleží na Tobě - 10.000Kč/měsíc a nahoru bez stropu:
Možnost služebního auta, kvartální odměny dle dosažených výsledků, placená školení, výuka právnické AJ…
K nezaplacení:
Dost vtipný kolektiv, podpora ve Tvém rozvoji, možnost dlouhodobé spolupráce, možnost kombinovat práci z Pardubic a z Prahy (tam máme pobočku)…
Naši klienti:
Zbrojaři, automotive, přepravci, letiště, potravinové řetězce, stavební společnosti, významné obchody (e-shopy) s bílou technikou, strojní společnosti, veřejné instituce, obce a další.
Děláme zajímavé trestní kauzy, pomáháme realizovat nadnárodní kontrakty pro naše klienty, pracujeme v češtině, angličtině, němčině i jiných jazycích. V roce 2018 jsme vyhráli v soutěži Právnická firma roku v kategorii "regionální PF", a umístili jsme se jako velmi doporučovaná kancelář v kategorii "trestní právo".
Co od Tebe chceme:
- Abys byl/a právník tělem i duší.
- Abys měl/a dostatečně nízko práh bolesti.
- Zastav se! Vše ostatní se ukáže až při praxi.
Zaměstnanecké výhody: Stravenky, služební telefon, služební automobil, příspěvek na dojíždění, 13 plat, občerstvení v kanceláři, další benefity.

Strukturovaný životopis a motivační dopis zasílejte na adresu kaplanova@advokatijelinek.cz

Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěDražkovice 181, 533 33 Pardubice 23 Mzda minimálně25000 Kč Nastoupit od2019-02-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-02T02:31:21

Společnost

Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o.
  • Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o.
  • Kontakt : Jana Kaplanová
  • Adresa : Dražkovice 181, 533 33 Pardubice 23

Klíčová slova

práva

práci

možnost

kanceláři

společnosti

kategorii

trestní

příspěvek

dojíždění

plat