Popisnáplň práce: evidence koncových zařízení: typ, konfigurace, IP adresa, MAC adresa, OS, instalace koncových zařízení do sítě.
Monitoring a údržba koncových zařízení:
- po HW stránce: stav PC, aktualizace BIOSu, stav UPS, stav tiskáren, stav aktivních prvků etc.
- po SW stránce: aktualizace OS, aktualizace veškerého instalovaného software, sledování chyb a bezpečnostních problémů.
Kontrola a nastavení bezpečnostních politik pro koncová zařízení - antivirus, firewal, uživatelská práva, šifrování dat, zálohování potřebných dat. Vyhodnocování koncových zařízení vzhledem k jejich životnímu cyklu. Technická podpora a školení uživatelů.
Požadujeme:
min. SŠ vzdělání technického směru, znalost AJ na technické úrovni, pokročilou znalost Windows 2003 - 2008, Windows XP a výše, MS Office, přehled o trhu HW SW, řid. průkaz skupiny B. Schopnost aktivní a vstřícné komunikace s uživateli, odolnost vůči stresu, spolehlivost a flexibilitu.
Nabízíme:
práci ve stabilní firmě s dlouholetou tradicí, motivující mzdové ohodnocení, čtvrtletní prémie, hrazené stravování, 1 týden dovolené navíc, příspěvek na životní pojištění, odměny za plnou docházku, odměny při životních a pracovních výročích, poskytujeme bezúročné půjčky pro zaměstnance, příspěvek na péči o pracovní oděv. Po zapracování možnost úpravy pracovní smlouvy na dobu neurčitou, další možnost karierního růstu. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem. Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěNa Urbance 632, 413 01 Roudnice nad Labem Mzda minimálně23000 Kč Mzda maximálně27000 Kč Nastoupit od2019-03-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-02T02:31:21

Společnost

MEVA a.s.
  • MEVA a.s.
  • Kontakt : Marcela Hadravová
  • Telefon : +420 416 823 282
  • Adresa : Na Urbance 632, 413 01 Roudnice nad Labem

Klíčová slova

zařízení

koncových

stav

aktualizace

příspěvek

stránce

odměny

bezpečnostních

pracovní

dat