PopisMěsto Broumov vyhlašuje podle § 7 zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na funkci vedoucí(ho) odboru stavebního úřadu a územního plánování Městského úřadu Broumov.
Druh práce: správní činnosti - agendy stavebního řádu, územního plánování, speciálního stavebního řádu, silničního správního řádu a památkové péče.
Místo výkonu funkce: správní obvod města Broumova, obce s rozšířenou působností a pověřené obce.
Platové podmínky: 11. platová třída - rozpětí od 21.480,- Kč do 32.290,- Kč (dle započtené odborné praxe) + příplatek za vedení (4.800,- Kč) + osobní příplatek po zkušební době.

Předpoklady pro vznik pracovního poměru: dosažení věku 18 let; způsobilost k právním úkonům; státní občanství České republiky, popřípadě cizí státní občanství a trvalý pobyt v České republice; bezúhonnost; ovládání jednacího jazyka; vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu; splnění předpokladů stanovených § 2 odst. 1 zákona č. 451/1991 Sb. - doložení osvědčením vydaným Ministerstvem vnitra (lustrační osvědčení) a čestným prohlášením podle zákona č. 451/1991 Sb. (lustrační osvědčení ani čestné prohlášení nepředkládá uchazeč narozený po 1. 12. 1971).
Další požadavky: stavební, architektonický nebo právnický obor nebo obor vzdělání uznaný pro autorizaci územního plánování či obor jemu příbuzný1; znalost příslušné legislativy, zásad a organizace veřejné správy; manažerské a komunikační dovednosti; iniciativní přístup k plnění pracovních povinností a schopnost se trvale vzdělávat; osvědčení zvláštní odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění, či osvědčení zvláštní odborné způsobilosti v územním plánování vítáno; časová flexibilita, vysoké pracovní nasazení a odolnost vůči stresu; znalost uživatelské práce s PC - Word, Excel, elektronická pošta, Internet, datové schránky; znalost území správního obvodu výhodou; řidičské oprávnění skupiny B.

Místo, způsob podání přihlášky: písemné přihlášky se podávají osobně v podatelně Městského úřadu Broumov, případně se zasílají poštou, a to na adresu uvedenou v tomto oznámení.
Adresa pro zaslání pro zaslání přihlášky: Městský úřad Broumov, Ing. Eva Blažková, MPA, tajemnice MěÚ, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov.
Lhůta pro podání přihlášky: do 28. 2. 2019.
Předpokládaný termín nástupu: 1. 4. 2019 (případně po dohodě).
Obsah přihlášky: jméno, příjmení a titul uchazeče; datum a místo narození uchazeče; státní příslušnost uchazeče; místo trvalého pobytu uchazeče; číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana; datum a podpis uchazeče.
K přihlášce se připojí tyto doklady: životopis, ve kterém uchazeč uvede údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností; výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením; ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

Bližší informace o nabízené pracovní pozici získáte u paní Jiřiny Kučerové, zástupkyně vedoucího odboru stavebního úřadu a územního plánování (kontakt: 491 504 337, kucerova@broumov-mesto.cz). Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz Pracovištětřída Masarykova 239, 550 01 Broumov 1 Mzda minimálně21480 Kč Mzda maximálně32290 Kč Nastoupit od2019-04-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-02T02:31:21

Společnost

Město Broumov
  • Město Broumov
  • Adresa : třída Masarykova 239, 550 01 Broumov 1

Klíčová slova

plánování

stavebního

přihlášky

řádu

osvědčení

uchazeče

úřadu

územního

vzdělání

bezúhonnost