Popisz: 5.2.2019
Co vás čeká
Poptáváme pracovníky na pozici " Asistent obchodního týmu/Assistant of Business Team ". Náplň práce: Práce v automobilovém průmyslu. Administrativní podpora a spolupráce s obchodním týmem společnosti, práce v programu Pohoda, tvorba reportů a dokumentace pro obchodní a finanční tým. Komunikace a návštěvy zákazníků v tuzemsku a s tím spojená prezentace naší společnosti, spolupráce s OEM partnerem, odpovědnost za svěřené zákazníky, spolupráce s oddělením kvality a technickým oddělením.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Požadujeme ochotu učit se, zkušenosti s programem Pohoda, nebo podobným, znalost práce na PC - MS Office, Outlook, řidičský průkaz sk. B, aktivní řidič a anglický jazyk na komunikativní úrovni - podmínkou. Ochota pracovat přesčas, služební cesty.

Výhodou bude, pokud budete umět
Zkušenosti v obchodním odvětví popř. automobilovém průmyslu, vysokoškolské vzdělání, německý i polský jazyk jsou vítány.

Co vám můžeme nabídnout
Zajímavá práce s kompletním zaučením v mladém kolektivu. Možnost kariérního postupu. Pracovní doba od 07:00 - 16:00, hodinová pauza na oběd (11:00 - 12:00).
Nadstandardní benefity, stravenky plně hrazené zaměstnavatelem (100 Kč), firemní bonusy, příspěvek na cestovné (2 Kč/km), příspěvek na telefon, firemní snídaně, dovolená 4 týdny + 1,5 den za každý odpracovaný rok (max. 25 dnů), možnost dalšího rozvoje - školení v ČR a Koreji.
Smlouva na dobu neurčitou. Nástup možný ihned.
Životopisy zasílejte v ČESKÉM i ANGLICKÉM jazyce.

V případě zájmu kontaktujte p. Petkova emailem;
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěNoroo Bee Chemical Czech s.r.o. - pracoviště Frenštát p.R., Kopaná 1792, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm Mzda minimálně19000 Kč Mzda maximálně21000 Kč Nastoupit od2019-02-18

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-16T01:58:00

Společnost

Noroo Bee Chemical Czech s.r.o.
  • Noroo Bee Chemical Czech s.r.o.
  • Kontakt : Jan Petkov
  • Adresa : Noroo Bee Chemical Czech s.r.o. - pracoviště Frenštát p.R., Kopaná 1792, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm

Klíčová slova

práce

spolupráce

společnosti

pohoda

firemní

obchodním

průmyslu

možnost

automobilovém

jazyk