PopisPožadujeme - min. SŠ vzdělání strojního směru, znalost postupů PPAP/PPF, APQP, FMEA, OEE, Kaizen, Kanban, zkušenosti v oblasti strojní výroby a automatizace, odolnost vůči stresovým situacím, schopnost čtení technické a výkresové dokumentace, samostatnost i schopnost pracovat v týmu, spolehlivost a zodpovědnost, důslednost, flexibilita, výhodou - zkušenosti v oblasti automotive.
Náplň práce - zodpovědnost za organizační a personální zajištění chodu skladu pro zajištění plynulosti výroby, zodpovědnost za plánování a řízení procesu výroby a realizace zakázek dle objednávek a smluvních požadavků zákazníka, zodpovědnost za včasnou a správnou expedici výrobků k zákazníkovi, zodpovědnost za dodržování bezpečnosti práce na pracovišti, zajištění hodnocení, motivace a rozvoje podřízených zaměstnanců (tým cca 50 lidí), podávání návrhů na školení pro zajištění strategických cílů, provádění hodnocení výrobní kapacity, podávání návrhů ke zlepšování technologie výroby, zvyšování produktivity práce a vybavení pracovišť, spolupráce při zavádění nových projektů do sériové výroby.
Výše mzdy dle kvalifikace, praxe a výsledků.
Životopis zaslat na e-mailovou adresu: cieslarova@pressmetal.cz
Pracoviště: Třinec Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPressMetal - CZ, spol. s r. o. - provozovna, Staré Město 138, 739 61 Třinec 1 Mzda minimálně35000 Kč Nastoupit od2019-03-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-07T02:22:14

Společnost

PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • Kontakt : Olga Cieślarová
  • Telefon : +420 602 132 842
  • Adresa : PressMetal - CZ, spol. s r. o. - provozovna, Staré Město 138, 739 61 Třinec 1

Klíčová slova

zodpovědnost

zajištění

výroby

práce

zkušenosti

dle

návrhů

schopnost

podávání

hodnocení