PopisMísto výkonu služby: Pardubice
Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 10. platové třídy.

Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:
Zpracovává statistické údaje a podklady pro analytické zprávy za oblast trhu práce; spolupracuje s dalšími útvary ÚP ČR, komunikuje se zaměstnavateli a ostatními institucemi; zajišťuje srozumitelný přenos aktuálních informací na určené zaměstnance věcně příslušných útvarů odboru zaměstnanosti krajské pobočky; podílí se na odborných aktivitách projektu; analyticky vyhodnocuje situaci v oblasti predikcí trhu práce; provádí analýzy trendů trhu práce; vede hloubkové rozhovory se zástupci zaměstnavatelů, komunikuje s odborníky, provádí sekundární analýzy relevantních materiálů; účastní se pracovních skupin; podílí se na tvorbě metodiky pro verifikaci výstupů z modelů; verifikuje dosažené výstupy s odborníky; zajišťuje a připravuje kvantitativní a kvalitativní data vhodná pro tvorbu predikcí trhu práce ve vhodné struktuře; aktivně se podílí na získávání dat a informací z monitoringu trhu práce; zpracovává získaná data v požadované struktuře pro účely predikcí trhu práce; navrhuje změny existujícího formuláře pro monitoring trhu práce a doporučuje úpravy nastavení procesu monitoringu trhu práce; vytváří podklady pro tvorbu metodik fungování krajských platforem; dává podklady a připomínkuje koncepci Barometr trhu práce v regionech; podílí se na přípravě a tvorbě webové aplikace včetně datové přípravy; připravuje analytické výstupy pro webové aplikace.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen "žádost") podané ve lhůtě do 18. února 2019, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Pardubicích, Boženy Vikové - Kunětické 2011, 530 02 Pardubice, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu podatelna@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID 4p2zpna.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat", a "Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2019/19534-78099809".

Výběrového řízení na výše uvedené služební místo se v souladu se zákonem může zúčastnit žadatel, který splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.:
- je státním občanem České republiky
- dosáhl věku 18 let
- je plně svéprávný
- je bezúhonný
- dosáhl vzdělání stanoveného zákonem pro toto služební místo
- má potřebnou zdravotní způsobilost
K žádosti dále přiložte strukturovaný profesní životopis.

Formulář žádosti je ke stažení na adrese:- portal.mpsv.cz/upcr - záložka "Kariéra na ÚP ČR" - Pardubický kraj





Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěÚřad práce České republiky - krajská pobočka v Pardubicích, Boženy Vikové-Kunětické 2011, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice 2 Mzda minimálně19760 Kč Nastoupit od2019-03-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-09T01:58:43

Společnost

Úřad práce České republiky
  • Úřad práce České republiky
  • Kontakt : Pavlína Králová
  • Telefon : +420 950 144 446
  • Adresa : Úřad práce České republiky - krajská pobočka v Pardubicích, Boženy Vikové-Kunětické 2011, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice 2

Klíčová slova

práce

trhu

místo

služebního

služební

žádosti

podílí

podklady

žádost

organizačního