PopisPracovní poměr na dobu určitou s možností přechodu na dobu neurčitou. Předpokládaný nástup 1. dubna 2019.
Hledáme do svého týmu šikovného člověka na pozici průvodce/průvodkyně, administrativní pracovník/pracovnice do ekonomického úseku Muzea Blanenska, které sídlí na blanenském zámku.
Hledáme komunikativního a vstřícného člověka, který se nebojí mluvit s lidmi, je ochotný učit se novým věcem a zapojit se do kolektivu, má praktickou znalost MS Office, zejména MS Excel, a českého pravopisu, je pečlivý a má aktivní přístup k práci. Potřebujeme, aby měl alespoň základní znalost agendy vedení pokladny a zkušenosti s administrativou ve veřejné i soukromé sféře považujeme za velkou výhodu.
Práce zahrnuje informování návštěvníků o expozicích a výstavách v muzeu - osobně, telefonicky, e-mailem; práce s rezervačním systémem a evidence návštěvnosti, přípravu a kontrolu prohlídkové trasy, organizování komentovaných prohlídek zámku, prodej vstupenek a zboží přes pokladní systém s provázaností na skladovou evidenci, vedení skladového hospodářství a zajišťování nákupu zboží, vyúčtovávání vstupenkové pokladny, administrace podnájemních smluv - svatební a jiné podnájmy, pořadatelskou službu při kulturních akcích muzea, kontrolu a vedení evidencí - pošty a spisové agendy, objednávek a jejich kontrolu, smluv, autoprovozu, přijímání a odesílání pošty, práce s datovou schránkou a další administrativní práce pro ředitelku organizace.
Platové ohodnocení se řídí nařízením vlády 342/2017 Sb., pozice je zařazena v platové třídě č. 8, tarifní plat se pohybuje v rozmezí 16.230 Kč až 24.400 Kč dle délky praxe + osobní ohodnocení po skončení zkušební doby. Nabízíme 5 týdnů dovolené a stravenky.
Strukturovaný životopis a stručný motivační dopis zasílejte do 28. února na emailovou adresu ředitelka@muzeum-blanenska.cz. Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostPružná pracovní doba PracovištěZámek č.p. 1/1, 678 01 Blansko Mzda minimálně16230 Kč Mzda maximálně24400 Kč Nastoupit od2019-04-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-12T01:59:05

Společnost

Muzeum Blanenska, příspěvková organizace
  • Muzeum Blanenska, příspěvková organizace
  • Kontakt : Pavlína Komínková
  • Telefon : +420 778 722 278
  • Adresa : Zámek č.p. 1/1, 678 01 Blansko

Klíčová slova

práce

kontrolu

vedení

muzea

pokladny

administrativní

agendy

člověka

ohodnocení

smluv