PopisŽIVOTOPIS zasílejte, prosíme, na adresu: personalista@ekosepar.cz

ZAHRANIČNÍ RODINNÁ FIRMA ZABÝVAJÍCÍ SE svozem, tříděním a recyklací odpadů hledá zaměstnance na pozici Posádka a manipulační obsluha svozových vozidel :
Náplň práce : posádka svozového vozu, manipulace a výsyp nádob v obcích a firmách, obsluha výsypového zařízení na svozovém vozu, svoz materiálu, komunální odpad, papír, sklo plasty, koordinace nakládky a vykládky materiálu .
Požadujeme : zodpovědnost a svědomitost, časovou flexibilitu a ochota kolektivní práce, spolehlivost v nástupu ke každodenní práci v pracovních dnech, dobrá kondice.
Nabízíme : nástup možný ihned, jednosměnný provoz, volné víkendy, placené přesčasové hodiny, možnost rozšíření kvalifikace ( řidič VZV, kolový nakladač,obsluha hydraulické ruky, skupina C, ADR atd.. ), roční odměny,firemní akce, příspěvky na stravování, odpovídající platové ohodnocení od 22 500 Kč podle kvalifikace a zařazení .







Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěEKO-SEPAR, s.r.o., Hřbitovní 1214, 330 23 Nýřany Mzda minimálně22500 Kč Nastoupit od2019-02-12

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-13T01:55:30

Společnost

EKO-SEPAR, s. r. o.
  • EKO-SEPAR, s. r. o.
  • Kontakt : Životopis
  • Adresa : EKO-SEPAR, s.r.o., Hřbitovní 1214, 330 23 Nýřany

Klíčová slova

vozu

posádka

práce

kvalifikace

obsluha

materiálu

práci

pracovních

dnech

dobrá