Popis* KO: Makovská Denisa, životopisy zasílejte na e-mail: makovska@sayerlack.cz. Nechodit na pracoviště, zaměstnavatel se zde nenachází, zkontaktování přes e-mail.
Požadujeme: Minimálně SŠ vzdělaný s maturitou výhodou VŠ chemického nebo dřevozpracujícího směru. S nadprůměrnými komunikačními schopnostmi. Práce na PC na uživatelské úrovni je samozřejmostí. Technické myšlení a obchodní dovednostmi získané díky předchozí praxi. Úspěšný, samostatný, schopný řešit problémy. S řidičským průkazem skupiny B, aktivní řidič. Trestně bezúhonný. Výhodou: praxi v oblasti nátěrových hmot, chemickém průmyslu či znalost sortimentu pro dřevovýrobu, zkušenost na podobné pozici.
Náplň práce: vlastní prodejní aktivity a vyhledávání obchodních příležitostí u potenciálních i stávajících zákazníků, jejich technická podpora a kompletní servis v příslušném regionu. Odpovědnost za výsledky obchodní činnosti. Zpracovávání nabídek, samostatné vedení obchodních jednání. Agenda spojená s prodejem našich výrobků a vedením skladu ve svěřené regionální pobočce v Opavě. Spolupráce s vedením společnosti a s kolegy z hlavní pobočky v Hradci Králové.
Co nabízíme: práci na plný úvazek v atmosféře rodinného podniku. Atraktivní platové podmínky dle dosažených výsledků - naši nejúspěšnější kolegové si vydělají až 40 000 Kč (fixní plat + motivační osobní ohodnocení). Zázemí v podobě malého skladu s administrativní částí, které bude Vaší základnou. Auto a mobilní telefon pro osobní potřeby. Volné víkendy a svátky. Důkladné zaškolení a pravidelná školení. Podporu z hlavní pobočky v Hradci Králové.
Nástup co nejdříve.
Minimální vzděláníÚSV SměnnostJednosměnný provoz PracovištěC O L O R A spol. s r.o. - pracoviště Opava, Pekařská 1638/79, Kateřinky, 747 05 Opava 5 Mzda minimálně25000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2019-03-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-14T01:57:39

Společnost

C O L O R A spol. s r.o.
  • C O L O R A spol. s r.o.
  • Kontakt : Denisa Makovská
  • Adresa : C O L O R A spol. s r.o. - pracoviště Opava, Pekařská 1638/79, Kateřinky, 747 05 Opava 5

Klíčová slova

obchodní

pobočky

osobní

hlavní

praxi

skladu

výhodou

vedením

hradci

práce