PopisMÍSTO VÝKONU PRÁCE. Praha 9 - Hloubětín
První KONTAKT e-mailem zdenek.honzik@cmbeton.cz nebo telefonicky v pracovní dny 8:00 - 16:00 hod na č.:773652763, kontaktní osoba Ing. Zdeněk Honzík,
UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE A POŽADAVKY:
Jsme zavedená firma v oblasti výroby, dopravy a čerpání betonu. Hledáme zaměstnance na pozici Asistentka ředitele - administrativní pracovnice.
Náplň práce: Vedení kancelářské agendy, evidence a příprava dokumentů, správa dokumentů BOZP, zpracování docházek, komunikace s ostatními provozy, objednávky materiálu a vybavení, operativa.
Požadujeme: výpis z trestního rejstříku, komunikativnost, samostatnost, dobrou znalost práce na PC - MS Office, řidičský průkaz B.
Nabízíme: odpovídající platové ohodnocení, 5 týdnů dovolené, stravenky, služební PC a telefon, rodinnou atmosféru práce v malém kolektivu.
Životopisy zasílejte na email. Podrobnosti při osobním pohovoru. Termín nástupu dle dohody.

ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 5 týdnů dovolené, stravenky Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPražské betonpumpy a doprava s.r.o. - 004, Praha 9 - Hloubětín Mzda minimálně25000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2019-03-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-20T01:57:32

Společnost

Pražské betonpumpy a doprava s.r.o.
  • Pražské betonpumpy a doprava s.r.o.
  • Kontakt : Zdeněk Honzík
  • Adresa : Pražské betonpumpy a doprava s.r.o. - 004, Praha 9 - Hloubětín

Klíčová slova

práce

dokumentů

týdnů

dovolené

stravenky

místo

samostatnost

řidičský

office

znalost