PopisProgramátor NC strojů zajišťuje tvorbu NC operací technologických postupů součástí určených k obrábění na NC strojích a obráběcích centrech. Zejména: Vedení a udržování evidence NC programů. Vypracovávání komplexních NC programů včetně specifikace řezných podmínek, upínačů, nástrojů a norem spotřeby času. Určování a zajišťování objednávek speciálních nástrojů, zařízení a měřidel. Využívání CAM systémů a 3D modelů. Zajišťování provedení změn v NC programech vyplývajících ze změnového řízení. Odzkoušení a odladění programů na NC strojích, spolupráce na odstraňování výrobních problémů na těchto strojích. Zodpovědnost za provedení změn v NC programech vyplývajících ze změnového řízení.
Vzdělání: Střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru automatizace ve strojírenství.
Kvalifikační dovednosti: Předávání pracovních pokynů obsluze seřízených strojů a zařízení, popř. instruktáž obsluhy. Modifikace programů pro CNC stroje. Zjišťování příčin snížené kvality strojírenských výrobků a návrhy opatření k dosažení předepsané jakosti a kvality. Kontrola výsledků seřizování posuzováním chodu seřízených strojů, zařízení a linek a rozměrů a dalších parametrů na nich vyrobených produktů Volba postupu práce a technologických podmínek a potřebných nástrojů, pomůcek a materiálů pro obrábění na různých druzích CNC obráběcích strojů. Orientace v normách a v technické dokumentaci číslicově řízených strojů, zařízení a komplexů a automatizovaných systémů. Znalost řídícího systému Heidenhain.

Zaměstnanecké výhody: motivační bonusy, příspěvek na závodní stravování.

V případě zájmu volejte nebo pište na uvedený email.
Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostPružná pracovní doba PracovištěKarlov 197, 284 01 Kutná Hora 1 Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně40000 Kč Nastoupit od2019-03-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-21T01:55:43

Společnost

ČKD Kutná Hora, a.s.
  • ČKD Kutná Hora, a.s.
  • Kontakt : Jana Vondráková
  • Telefon : +420 327 506 302
  • E-mail : jana.vondrakova@ckdkh.com
  • Adresa : Karlov 197, 284 01 Kutná Hora 1

Klíčová slova

strojů

programů

zařízení

nástrojů

strojích

podmínek

zajišťování

změnového

cnc

obráběcích