PopisPožadavky na vzdělání a dovednosti : VOŠ/VŠ vzdělání v oboru sociální práce (klasifikace dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách), orientace v sociálních službách, metodách a standardech sociální práce (znalost zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách), samostatnost, zodpovědnost, komunikativnost, schopnost pracovat v týmu, bezúhonnost (čistý trestní rejstřík), zkušenost s vedením týmu, organizační schopnost, praktická znalost a zkušenost v oblasti sociálních služeb, komunikační schopnost pro jednání s úřady a institucemi veřejné správy a samosprávy, s donátory a dalšími partnery, zkušenost s dotačními projekty z různých oblastí, zdravotní handicap není překážkou.
Pracovní náplň: Řízení organizace v pozici ředitele - statutárního zástupce, celkové vedení a koordinace registrovaných sociálních služeb - poradenství pro zdravotně postižené , tlumočnické služby pro neslyšící a sociálně aktivizační služby pro zdravotně postižené. Činnost v pozici sociálního pracovníka, příprava a zpracování dotačních projektů k zajištění sociálních služeb, prezentace a propagace organizace na veřejnosti.
Výhodou bude, pokud máte praxi v oblasti sociální práce.
Co vám můžeme nabídnout
Nabízíme zajímavou a smysluplnou práci ve stabilním a přátelském kolektivu, flexibilní pracovní dobu, 5 týdnů dovolené, služební mobil, profesní podporu (supervize, vzdělávání).
Výše úvazku dle dohody v rozsahu 0,5 - 1,0. Plat dle vzdělání a praxe v rozmezí 21 - 35 000,- Kč / úvazek 1,0. Osobní ohodnocení, Smlouva na dobu určitou s možným prodloužením na dobu neurčitou.
Požadavky přihlášky:
Strukturovaný životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech, praxi a dovednostech, motivační dopis.
Přihlášku zašlete do 15.3. 2019 na adresu organizace nebo e-mailem na adresu:ředitel@czp-zk.cz
Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěGahurova 5265, 760 01 Zlín 1 Mzda minimálně21000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2019-03-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-23T01:58:01

Společnost

Centrum pro zdravotně postižené Zlínského kraje, o.p.s.
  • Centrum pro zdravotně postižené Zlínského kraje, o.p.s.
  • Kontakt : Michal Škrabánek
  • Adresa : Gahurova 5265, 760 01 Zlín 1

Klíčová slova

sociálních

zkušenost

služeb

organizace

schopnost

vzdělání

službách

dobu

sociální

dle