PopisOznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo
rada/odborný rada - specialista monitoringu
v projektu „Efektivní služby zaměstnanosti (EFES)“
v Oddělení trhu práce
Kontaktního pracoviště v Trutnově
Krajské pobočky Úřadu práce ČR v Hradci Králové

Generální ředitelka Úřadu práce České republiky, jako služební orgán, příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě (dále jen „zákon“), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo: rada/odborný rada – specialista monitoringu v projektu „Efektivní služby zaměstnanosti (EFES)“ s reg. č. CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_011/0000056 v Oddělení trhu práce Kontaktního pracoviště Trutnov Krajské pobočky ÚP ČR v Hradci Králové, ID 11002464,

v oboru služby „Zaměstnanost“.

Místem výkonu služby je Trutnov.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu určitou a to po dobu trvání projektu Efektivní služby zaměstnanosti (EFES) s reg. č. CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_011/0000056, do 31. 8. 2020. Předpokládaným dnem nástupu na služební místo je 1. dubna 2019.

Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 11. platové třídy.

Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:

Specialista monitoringu volných pracovních míst realizuje monitoring zaměstnavatelů a volných pracovních míst v příslušnosti kontaktního pracoviště v místě výkonu práce.
Uskutečňuje poradenství a řídí informační schůzky pro zaměstnavatele. Organizačně zajišťuje a vede semináře se zaměstnavateli, setkání se zaměstnavateli (miniburzy a minipřehlídky), předvýběrová (výběrová) řízení uchazečů pro zaměstnavatele. Podílí se na dalších jednorázových aktivitách organizovanými ÚP ČR (trh pracovních příležitostí, trh sezónních prací, přehlídka pracovních příležitostí, olympiáda technických profesí, burza škol, exkurze do vzdělávacích zařízení a exkurze k zaměstnavatelům).
Ve spolupráci s útvary zaměstnanosti KoP ÚP ČR zajišťuje výběr a předvýběr vhodných uchazečů o zaměstnání. Informuje zaměstnavatele o situaci na trhu práce a nástrojích aktivní politiky zaměstnanosti.
Zjišťuje potřeby zaměstnavatelů v oblasti trhu práce (potřeby a kvalifikace pracovní síly). Předává informace dalším zainteresovaným útvarům ÚP ČR (trh práce, zprostředkování, EURES poradci). Eviduje a administruje údaje o zaměstnavatelích, konaných akcích a předávaných informací útvarům ÚP ČR. Spolupracuje s vedoucími pracovníky a dalšími zaměstnanci pracoviště v místě výkonu práce a v rámci působnosti kontaktního pracoviště.
Plní další úkoly v rámci pracovního zařazení, dle pokynů nadřízeného vedoucího zaměstnance.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 8. března 2019, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Hradci Králové, Wonkova 1142/1, 500 02 Hradec Králové 2, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu podatelna.hk@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID b45zphf.

Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěÚřad práce České republiky - Kontaktní pracoviště Trutnov, Horská 5, Střední Předměstí, 541 01 Trutnov 1 Mzda minimálně21480 Kč Nastoupit od2019-04-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-02T02:56:01

Společnost

Úřad práce České republiky
  • Úřad práce České republiky
  • Kontakt : Irena Nováková
  • Adresa : Úřad práce České republiky - Kontaktní pracoviště Trutnov, Horská 5, Střední Předměstí, 541 01 Trutnov 1

Klíčová slova

práce

služební

úřadu

místo

služby

služebního

trhu

zaměstnanosti

pracoviště

pracovních