PopisSTRÁŽNÍCI
Požadavky stanovené ust. § 4 odst. 1 zákona o obecní policii:
občanství České republiky, věk minimálně 18 let, bezúhonnost a spolehlivost ve smyslu § 4a a § 4b zákona o obecní policii, zdravotní způsobilost ve smyslu § 4c zákona o obecní policii,
ukončené střední vzdělání s maturitní zkouškou.
Další požadavky stanovené městem Valašské Meziříčí:
dobrá znalost práce na PC zejména v programech Word, Excel, Outlook, ASPI, (nebo v jiných obdobných programech), řidičské oprávnění skupiny B.
Náplň práce:
zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku ve městě v rozsahu stanoveném příslušnými právními předpisy, zejména zákonem č. 553/1991 Sb., o obecní policii,
ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon o obecní policii").
Výhodou:
osvědčení o splnění stanovených odborných předpokladů strážníka (vybraný uchazeč, který by tyto předpoklady dočasně nesplňoval, bude zařazen jako čekatel ve smyslu ust. § 1a odst. 1 písm. a) zákona o obecní policii), zbrojní průkaz, znalost cizího jazyka.
Písemná přihláška bude obsahovat:
jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče
místo trvalého pobytu uchazeče, (telefonický a případně e-mailový kontakt), číslo občanského průkazu, datum a podpis uchazeče, přílohy dle následujícího odstavce.
Výčet dokladů, které zájemce připojí k přihlášce:
životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, čestné prohlášení ne starší 3 měsíců deklarující bezúhonnost a spolehlivost ve smyslu § 4a a § 4b zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů.
Nabízíme: platové zařazení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě do 5. platové třídy - do doby získání "Osvědčení o splnění stanovených odborných předpokladů", poté zařazení
do 7. platové třídy, platový stupeň dle započitatelné praxe.
Pracovní poměr bude sjednán na dobu určitou 6 měsíců s 3 měsíční zkušební dobou. V této době proběhne základní kurz a povinná praxe, poté bude pracovní poměr změněn na dobu neurčitou. Místo výkonu práce: město Valašské Meziříčí.
Předpokládaný nástup k 1. 6. 2019, dřívější nástup výhodou.
Organizace si vyhrazuje právo funkční místo neobsadit, případně výběrové řízení zrušit.
Přihlášky zasílejte do 13. 3. 2019 na adresu:
Městský úřad Valašské Meziříčí
Odbor organizační a zaměstnanecký
Soudní 1221
757 38 Valašské Meziříčí
Obálku zřetelně označte:
"NEOTVÍRAT - přihláška do výběrového řízení - strážník Městské policie Valašské Meziříčí".
Bližší informace podá Ing. Bc. Jan Camfrla, ředitel Městské policie Valašské Meziříčí, Tolstého 1138, Valašské Meziříčí, tel.: 602777156, e-mail: camfrla@muvalmez.cz.


Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostNepřetržitý provoz PracovištěNáměstí 7/5, 757 01 Valašské Meziříčí 1 Mzda minimálně16280 Kč Mzda maximálně19870 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-05T02:39:03

Společnost

Město Valašské Meziříčí
  • Město Valašské Meziříčí
  • Kontakt : Jan Camfrla
  • Telefon : +420 602 777 156
  • Adresa : Náměstí 7/5, 757 01 Valašské Meziříčí 1

Klíčová slova

valašské

obecní

zákona

uchazeče

smyslu

policii

platové

místo

odborných

dle