PopisJsme táborská společnost, s mnohaletou tradicí, patřící mezi největší internetové obchody na trhu s dárkovými předměty. Provozujeme internetové obchody www.darky.cz a www.nejlepsi-darecky.cz a hledáme copywritera s přesahem do online marketingu.
Náplň práce: Copywriting - psaní popisků k produktům, vkládání produktů do internetového obchodu, vyhledávání a tvorba obrázků, vyhledávání a tvorba reklamních videí, pomoc při zakládání reklamních kampaní v reklamních systémech, pomoc při tvorbě reklamních e-mailů
Požadujeme:minimálně SŠ s maturitou, praxi v oblasti copywritingu (schopnost napsat popisky k produktům různých témat), ochota a schopnost učit se novým věcem, výbornou znalost českého jazyka, komunikativnost, zodpovědnost, pečlivost, samostatnost, výhoda: zkušenosti se střihem videí, natáčením produktových videí.
Nabízíme: odpovídající platové ohodnocení, zázemí stabilní a úspěšné obchodní společnosti, práci v mladém a přátelském kolektivu, možnost platového růstu v případě dobrých výsledků a spolehlivosti, služební mobil s neomezeným tarifem pro služební i soukromé účely, nápoje zdarma - káva a čaj, firemní produkty po zkušební době s výraznou slevou.
Kontakt e-mailem.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPod Kozím hrádkem 635, Měšice, 391 56 Tábor 4 Mzda minimálně17000 Kč Mzda maximálně22000 Kč Nastoupit od2019-03-06

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-07T01:23:46

Společnost

4Leaders, s.r.o.
  • 4Leaders, s.r.o.
  • Kontakt : Hana Tomková
  • Adresa : Pod Kozím hrádkem 635, Měšice, 391 56 Tábor 4

Klíčová slova

reklamních

tvorba

vyhledávání

videí

pomoc

internetové

obchody

produktům

služební

schopnost