PopisNáplň práce: vedení služby (psaní projektů, závěrečných zpráv, vedení a kontrola rozpočtu služby - to vše s podporou organizace), propagace a rozvoj služby, administrativa sociální služby, vedení, motivace, kontrola a hodnocení zaměstnanců, sociální práce s lidmi, jejichž životní styl je spojený s užíváním drog, přímá práce s klienty je nedílnou součástí náplně práce vedoucího
Požadujeme: VŠ vzdělání adiktologického nebo sociálního zaměření, trestní bezúhonnost, praxe a odborné znalosti v drogové problematice a v oblasti sociálních služeb alespoň 3 roky, respekt vůči hodnotám, ve kterých je ukotvena práce Společnosti Podané ruce o.p.s., orientaci v oblasti závislostního chování, motivaci pro práci s cílovou skupinou, vyjasněný postoj k návykovým látkám a uživatelům návykových látek, komunikativnost, aktivní přístup, zodpovědnost, flexibilita, samostatnost i schopnost týmové práce, ochotu dále se vzdělávat, zdravotní způsobilost.
Výhody: další praxe v oblasti sociálních služeb pro osoby ohrožené sociálním vyloučením (v azylových domech, terénních programech, nízkoprahových denních centrech, NZDM, apod.).
Nabízíme: smlouvu na HPP na dobu určitou do 30. 4. 2020, s perspektivou doby neurčité.
Místo výkonu práce ve Zlíně, případně detašovaná pracoviště, zázemí zavedené organizace, zaškolení, možnost učit se od zkušenějších kolegů, práci pod týmovou i individuální supervizí, zodpovědnou, zajímavou a samostatnou práci, možnost seberealizace, profesního a osobního růstu, " Odpovídající finanční ohodnocení v rámci 13. platové třídy dle přílohy č. 1 k nařízení vlády č. 341/2017 a uznání předchozí praxe min. 3 roky (od 30.450,-Kč + možnost získat osobní ohodnocení až 2000 měsíčně) 6 týdnů dovolené.
Podrobné informace o našem centru získáte na:
https://podaneruce.cz/centra-sluzby/terapeuticke-centrum-ve-zlinskem-kraji/
Uzávěrka přihlášek: 15. 3. 2019
Plánovaný termín pohovorů: 21. 3. 2019
Plánovaný nástup: 1. 4. 2019
Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám, prosím, Váš strukturovaný životopis a motivační dopis (rozsah cca 1 strana - motivace k práci s cílovou skupinou, jak si představujete vedení týmu) na e-mail: maderova@podaneruce.cz. Do předmětu zprávy prosím uveďte "Vedoucí služby/sociální pracovník v KC ZL".
Pokud Vás do 20. 3. 2019 neoslovíme, bohužel jste nepostoupil(a) do užšího výběrového kola.

Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěSdružení Podané ruce, o.s. - Prštné, Prštné 86, 760 01 Zlín 1 Mzda minimálně30450 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2019-04-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-09T01:56:57

Společnost

Sdružení Podané ruce, o.s.
  • Sdružení Podané ruce, o.s.
  • Kontakt : Mgr. Gabriela Kosíková
  • Adresa : Sdružení Podané ruce, o.s. - Prštné, Prštné 86, 760 01 Zlín 1

Klíčová slova

práce

vedení

služby

práci

možnost

oblasti

praxe

skupinou

cílovou

motivace