PopisVýroba, vývoj a prodej outdoorového vybavení pro horolezce a osobních ochranných prostředků pro práci ve výškách. Práce marketingového specialisty - grafika DTP.
Tvorba a realizace návodů k použití a jiných produktových tiskovin.Aktualizace grafik a textů. Spolupráce na přípravě a realizaci marketingových aktivit (promo akce, veletrhy, občas i o víkendech), podíl na designu balení výrobků. Zajišťování produktové fotografie (focení i postprodukce) , dodržování jednotného firemního vizuálního stylu, spolupráce s vývojovým a obchodním oddělením. Týmová práce, zkušenosti s lezením nebo prací ve výškách (outdoorové zaměření), pokročilá znalost práce na PC - Corel Draw, Adobe Ilustrátor, In Design, Photoshop, MS Office aplikace. AJ na komunikativní úrovní, komunikační a prezentační dovednosti, řidičské oprávnění skupiny B nutností, ochota cestovat a učit se novým věcem.
Práce na dobu určitou - za MD a RD (na 2 roky).

Možnost být součástí nadšeného týmu, prostředí dynamicky se rozvíjející firmy a další zaměstnanecké výhody (příspěvek na stravování, po roce - možný příspěvek na penzijní připojištění, slevy na firemní produkty, mobilní telefon, příspěvek na masáž, oblíbené firemní akce apod.)


kontakt: telefonicky pondělí, středa
e-mailem
Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPoniklá 317, 514 01 Jilemnice Mzda minimálně20000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2018-11-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2018-07-31T02:11:45

Společnost

SINGING ROCK s.r.o.
  • SINGING ROCK s.r.o.
  • Kontakt : Jiří Čermák
  • Telefon : +420 775 282 092
  • Adresa : Poniklá 317, 514 01 Jilemnice

Klíčová slova

práce

příspěvek

akce

výškách

firemní

oprávnění

určitou

dobu

věcem práce

novým