PopisAktualizace 2. 4. 2019
Požadujeme - min. SŠ vzdělání v oboru nebo praxe v účetnictví min. 3 roky, znalost účetnictví, českých účetních standardů, zákonných hlášení a ostatních předpisů pro řádné vedení účetní agendy, prokazatelná praktická zkušenost se sestavováním měsíční účetní závěrky a roční účetní závěrky, zkušenost s ekonomikou a zajištěním controllingových činností ve středně velkém podniku, zkušenost s jednáním se správcem daně, auditorem, finančním úřadem, pokročilá znalost práce s MS Excel, výborné organizační a analytické schopnosti, samostatnost, schopnost určit priority, smysl pro pečlivost a pořádek, výhodou - znalost AJ nebo NJ.
Náplň práce - kontrola formálních náležitostí a věcného obsahu účetní dokumentace, vedení účetnictví, kontrola účetního deníku, hlavní knihy, daňové evidence, daně z příjmu, daňových přiznání, sestavování statistických výkazů a shromažďování podkladů pro audit, případně jiné výkazy, vykonávání analytické činnosti v rámci ekonomického hodnocení a reportů, zodpovědnost za tvorbu a kontrolu finančního plánu, budgetů, forecastingů, komunikace se státními i nestátními institucemi.
Výše mzdy dle kvalifikace, praxe a výsledků.
Životopis zaslat na e-mailovou adresu: cieslarova@pressmetal.cz
Pracoviště: Třinec Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPressMetal - CZ, spol. s r. o. - provozovna, Staré Město 138, 739 61 Třinec 1 Mzda minimálně26000 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-04-03T02:40:04

Společnost

PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • Kontakt : Olga Cieślarová
  • Telefon : +420 602 132 842
  • E-mail : cieslarova@pressmetal.cz
  • Adresa : PressMetal - CZ, spol. s r. o. - provozovna, Staré Město 138, 739 61 Třinec 1

Klíčová slova

účetní

účetnictví

znalost

zkušenost

práce

min

kontrola

daně

praxe

vedení