PopisMísto výkonu práce:
Pod Borkem č.p. 313
Čejetičky
293 01 Mladá Boleslav 1

Náplň práce: budete pravou rukou vedení společnosti, organizace a přehled o aktivitách firmy, zadávání zakázek do softwaru, zajišťování občerstvení, zájem o průmyslovou automatizaci, administrativní podpora vedení společnosti, vyřizování telefonických hovorů, pošty, pochůzky, evidence nabídek a jejich správa, plánování a organizace porad.

Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání, AJ na komunikativní úrovni, praxi nejlépe také v tech. Firmě, perfektní znalost práce na PC, dobrou znalost práce s MS (excel, word, power point), dobré organizační schopnosti a zodpovědnost, výborné logické uvažování, komunikativnost, samostatnost, pozitivní přístup a svědomitost, řidičský průkaz sk. B, ochotu učit se novým věcem.

Nabízíme: zajímavé finanční ohodnocení, prémie, firemní akce, stravenky, jazykové kurzy, školení, příspěvek na pojištění, přátelský kolektiv, jednosměnný provoz.


Zaměstnanecké výhody: Benefity, školení, stravenky, kurzy.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěMONTANA s r.o. Mladá Boleslav, Pod Borkem 313, Čejetičky, 293 01 Mladá Boleslav 1 Mzda minimálně20000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2019-03-18

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-19T04:36:01

Společnost

MONTANA s.r.o. Mladá Boleslav
  • MONTANA s.r.o. Mladá Boleslav
  • Kontakt : Aneta Kubíčková
  • Adresa : MONTANA s r.o. Mladá Boleslav, Pod Borkem 313, Čejetičky, 293 01 Mladá Boleslav 1

Klíčová slova

práce

organizace

stravenky

znalost

školení

vedení

společnosti

kurzy

přístup

pozitivní