PopisMísto výkonu práce: Pardubice
Do naší luxusní prodejny s pánskou společenskou módou hledáme šikovnou kolegyni/kolegu, kteří ovládají práci na owerlocku, mají praxi a vyučení v oboru pánská/dámská krejčová/krejčí. Náplň práce - úprava pánských obleků na míru např. úpravu pasu, sedu, délku kalhot, délku rukávů, délku saka apod. Co můžete od společnosti BANDI VAMOS s.r.o. očekávat: práci na hlavní pracovní poměr, pouze denní směny od pondělí do pátku, zaškolení zkušenými kolegy, dlouhodobou práci ve stabilní společnosti, domácí a přátelskou atmosféru, nadstandardní pracovní zázemí, motivující a transparentní systém odměn a benefitů.

Zaměstnanecké výhody: Benefity: prémie a osobní ohodnocení, roční odměny, káva na pracovišti, zaměstnanecká sleva na nákup zboží, dárek k narozeninám, příspěvek na tzv. "Pojistku na blbost", s přechodem na dobu neurčitou (po 3 letech) finanční odměna, stravenky. Nástup možný ihned.
První kontakt emailem - zasílejte životopis. Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěBANDI VAMOS s.r.o. - provozovna, Labský Palouk 495, Polabiny, 530 09 Pardubice 9 Mzda minimálně19000 Kč Mzda maximálně21000 Kč Nastoupit od2019-04-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-21T03:14:00

Společnost

BANDI VAMOS s.r.o.
  • BANDI VAMOS s.r.o.
  • Kontakt : Barbora Frydrychová
  • Telefon : +420 608 886 210
  • E-mail : kariera@bandi.cz
  • Adresa : BANDI VAMOS s.r.o. - provozovna, Labský Palouk 495, Polabiny, 530 09 Pardubice 9

Klíčová slova

práci

délku

práce

pracovní

společnosti

místo

odměny

roční

ohodnocení

osobní