PopisTerapeut / terapeutka, vedoucí služby - úvazek 1,0, zástup za MD
Terapeut/ka + lektor/ka preventivního programu - úvazek 1,0 (možno i nižší)
vhodné pro absolventy, praxe není nutná
Náplň práce: poradenství a terapie pro osoby ohrožené nelátkovou závislostí (zejména hazardní hraní, digitální závislosti apod.) a jejich blízké, vedení preventivního programu Hra na hraně, besedy na školách, přednášky pro veřejnost, zprostředkování kontaktu s dalšími odbornými zařízeními, case management, spolupráce s návaznými službami a institucemi, vedení příslušné dokumentace a další administrativně - technické činnosti, síťování služeb, propagace a rozvoj služby.
Požadujeme: VŠ vzdělání humanitního či sociálního zaměření - psychologické, adiktologické, pedagogické (výhodou, avšak ne podmínkou, je splnění požadavků na sociálního pracovníka dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách),, ukončený či započatý psychoterapeutický výcvik výhodou, způsobilost k právním úkonům, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, schopnost komunikace s institucemi a s cílovou skupinou (osoby se závislostí na hazardním hraní/sázení či jinou nelátkovou závislostí a jejich blízcí, žáci a studenti), orientaci v oblasti závislostního chování, zájem o problematiku gamblingu, motivaci pro práci s cílovou skupinou, dobré komunikační schopnosti, aktivní přístup, ochotu dále se vzdělávat, zodpovědnost, samostatnost, schopnost individuálního řešení problémů i týmové spolupráce, schopnost vystupování na veřejnosti, komunikace s žáky a studenty, ochotu dojíždět i na školy a detašovaná pracoviště v rámci kraje, dobrou uživatelskou znalost práce na PC.
Výhody: praxe v oboru, další vzdělání, psychoterapeutický výcvik, řidičský průkaz skupiny B.
Nabízíme: místo výkonu práce ve Zlíně, smlouvu na HPP na dobu určitou do 30. 4. 2020, s perspektivou doby neurčité, zázemí zavedené neziskové organizace, zaškolení, práci pod týmovou i individuální supervizí, smysluplnou a kreativní práci s možností seberealizace a uplatnění svých nápadů, odpovídající finanční ohodnocení v rámci 12. platové třídy dle přílohy č. 1 k nařízení vlády č. 341/2017 (hrubá mzda pro absolventy VŠ od 22 470 Kč, plus odměny), možnost příspěvku na další vzdělání v oboru, školení, stáží a profesního růstu, 6 týdnů dovolené.
Uzávěrka přihlášek: 24. 4. 2019
Plánovaný termín pohovorů: 26. 4. 2019
Plánovaný nástup: 1. červenec 2019
Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám, prosím, Váš strukturovaný životopis a motivační dopis na e-mail: krajcova@podaneruce.cz. Do předmětu zprávy napiště prosím "Terapeut/ka + lektor/ka preventivního programu".
V motivačním dopise nezapomeňte osvětlit, proč Vás naše pracovní nabídka zaujala, jak o práci terapeuta přemýšlíte a z jakého důvodu je pro Vás zajímavé dělat právě pro naši společnost.
Pokud Vás do 24. 4. 2019 neoslovíme, tak jste nepostoupil(a) do užšího výběrového kola.
Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěSdružení Podané ruce, o.s. - Prštné, Prštné 86, 760 01 Zlín 1 Mzda minimálně22470 Kč Mzda maximálně25000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-26T01:56:34

Společnost

Sdružení Podané ruce, o.s.
  • Sdružení Podané ruce, o.s.
  • Kontakt : Mgr. Krajčová Jarmila
  • Adresa : Sdružení Podané ruce, o.s. - Prštné, Prštné 86, 760 01 Zlín 1

Klíčová slova

práci

závislostí

práce

vzdělání

schopnost

preventivního

komunikace

sociálního

vedení

cílovou