PopisNáplň práce: vyšetřuje pacienty a stanovuje diagnózy, spolupracuje s ostatními lékaři při posuzování zdravotního stavu pacienta, využívá dostupné pomůcky a přístroje ke stanovení diagnózy a k léčbě, poskytuje odborné informace pacientům a provádí osvětu a preventivní péči, zabezpečuje včasný, adekvátní a kvalitní léčebný proces, dohled nad vybavením ordinace.
Požadujeme: odborná a zdravotní způsobilost podle zákona č. 95/2004 Sb., praxe a atestace v oboru oftalmologie výhodou, znalost alespoň jednoho světového jazyka (angličtina, němčina) výhodou, svědomitost, nasazení, vůli pracovat v tvůrčím a dynamickém kolektivu renomovaného pracoviště, zodpovědnost, samostatnost a časová flexibilita.
Nabízíme: práce na plný pracovní úvazek v nadstandardním prostředí špičkově vybaveného pracoviště v mladém kolektivu, podpora od renomovaných specialistů, dobré platové podmínky.
Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěU Křížku 572, 252 43 Průhonice Mzda minimálně30000 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-28T01:58:07

Společnost

GEMINI oční klinika a.s.
  • GEMINI oční klinika a.s.
  • Kontakt : Jana Šubová
  • E-mail : subova@gemini.cz
  • Adresa : U Křížku 572, 252 43 Průhonice

Klíčová slova

práce

diagnózy

výhodou

kolektivu

pracoviště

specialistů

jazyka

pracovat

vůli

nasazení