PopisMalý dynamický tým hledá nového člena k aktivnímu zapojení do chodu kozí farmy. Nápln práce bude přesněji definovaná dle schopností a zájmů kandidáta. Zájemce bude tvořit článek mezi výrobou a prodejem konečnému zákazníkovi. Ideální kandidát bude mít jak schopnosti s prodejem a jednáním s lidmi, tak schopnosti kuchařské pro zpracování prvovýroby a nebude se bát po sobě uklidit. Pracovník příležitostně vypomůže i se zvířaty (drobnými přežvýkavci).
Požadujeme: Zájem o zdravou výživu, výrobu sýrů a zpracování mléka. Zkušenosti s maloprodejem, zkušenosti s výrobou dobrot (jakýchkoliv - zaučíme na další), kladný vztah ke zvířatům, dobrý zdravotní stav, selský rozum, a chut do práce. Smysl pro pořádek a zodpovědnost.
Nabízíme: Pěkné pracovní prostředí v areálu kozí farmy, přátelský kolektiv, různorodost úkolů, možnost osobního růstu s přibývajícími zodpovědnostmi na chodu farmy, relativní nezávislost v plnění úkolů, pružná pracovní doba. Pro dobrodružněnjší povahy možnost jednoduchého ubytování na samotě v horách. Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostPružná pracovní doba PracovištěZERLINA s.r.o. 01, Hážovice 2070, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm 1 Mzda minimálně85 Kč Mzda maximálně100 Kč Nastoupit od2019-04-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-29T01:44:33

Společnost

ZERLINA s.r.o.
  • ZERLINA s.r.o.
  • Kontakt : Christina Herman
  • Telefon : +420 728 432 827
  • Adresa : ZERLINA s.r.o. 01, Hážovice 2070, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm 1

Klíčová slova

farmy

úkolů

pracovní

zpracování

zkušenosti

prodejem

výrobou

možnost

chodu

kozí