Popismísto výkonu práce : Rýmařov, třída Hrdinů 601/16
Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:
Provádění cíleného sociálního šetření u osob nacházejících se v nepříznivé sociální situaci, analýz této situace a poskytování navazujícího sociálního poradenství k jejímu řešení.
Posuzovány budou žádosti[1] o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 18. dubna 2019, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ostravě, Zahradní 368/12, 701 60 Ostrava–Moravská Ostrava, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu podatelna.ot@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID twrzpnd.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“, a „Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2019/42718-78099808“.
Výběrového řízení na výše uvedené služební místo se v souladu se zákonem může zúčastnit žadatel, který:
1. splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.:
1.je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru [§ 25 odst. 1 písm. a) zákona];
2.dosáhl věku 18 let [§ 25 odst. 1 písm. b) zákona];
3.je plně svéprávný [§ 25 odst. 1 písm. c) zákona];
4.je bezúhonný [§ 25 odst. 1 písm. d) zákona];
5.dosáhl vzdělání stanoveného zákonem pro toto služební místo [§ 25 odst. 1 písm. e) zákona], tj. vzdělání vyšší odborné nebo bakalářský studijní program. Služebním předpisem Úřadu práce České republiky č. 7/2017 je tato podmínka zpřísněna a je vyžadováno odborné zaměření vzdělání, viz bod 2.
6.má potřebnou zdravotní způsobilost [§ 25 odst. 1 písm. f) zákona];
2. splňuje jiný požadavek stanovený podle § 25 odst. 5 písm. a) zákona služebním předpisem Úřadu práce České republiky č. 7/2017 Stanovení dalších požadavků pro některá služební místa Úřadu práce České republiky, kterým je odborné zaměření vzdělání:
7.vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci
a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, nebo
8.vysokoškolské vzdělání získaného studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zákona č.111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů.
K žádosti dále žadatel přiloží:
1.strukturovaný profesní životopis.
Z : 1.4.2019
Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěÚřad práce České republiky - Kontaktní pracoviště Rýmařov, třída Hrdinů 601/16, 795 01 Rýmařov Mzda minimálně19760 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-04-02T02:46:41

Společnost

Úřad práce České republiky
  • Úřad práce České republiky
  • Kontakt : .
  • Adresa : Úřad práce České republiky - Kontaktní pracoviště Rýmařov, třída Hrdinů 601/16, 795 01 Rýmařov

Klíčová slova

sociální

písm

odst

úřadu

vzdělání

služební

místo

práce

pedagogiku

republiky