PopisJako KOORDINÁTOR PŘEKLADATELSKÝCH PROJEKTŮ povedeš zakázky pro anglicky mluvící zákazníky, kteří jsou špičkami ve svém oboru. Staneš se spolehlivým prostředníkem mezi nimi a našimi překladateli a každou zakázku dotáhneš do úspěšného konce.
JAK BUDE VYPADAT TVŮJ DEN:
Jakmile ti od zákazníka dorazí poptávka překladu, nachystáš cenovou nabídku. Po potvrzení objednávky zvolíš ideální řešení, vybereš vhodné překladatele a dohlédneš na včasné odevzdání překladu. Očekávej, že v průběhu zpracování zakázky budou mít zákazníci nebo překladatelé nejrůznější otázky, které jim pomůžeš vyřešit.
Komunikace s překladateli a zákazníky probíhá nejčastěji přes e-maily, telefonovat budeš jen výjimečně. Čeká tě také práce v našem informačním systému a v překladatelských programech. A budeš spolupracovat i s obchodním týmem, který ti bude vždy nablízku.
Každopádně počítej s tím, že tě pořádně zaškolíme a kdykoliv ti pomůžeme. Práce u nás není málo, ale jsme tu jeden pro druhého. A pokud ti to půjde od ruky, dostaneš se i k práci na prestižních zakázkách pro naše největší zákazníky.
PROČ SE TI U NÁS BUDE LÍBIT:
Nejsme ani tak "pracovní kolektiv" jako spíš parta kamarádů, která míří ke společnému cíli - dobře odvedené práci. Ať už se budeš bavit s kýmkoliv v agentuře, vždycky ti budou naslouchat, pomáhat a probírat tvé nápady. Firemní kulturu totiž máme postavenou na otevřené komunikaci, vzájemné důvěře, podpoře a humoru (toho si u nás užiješ habaděj).
PRO TUTO PRÁCI POTŘEBUJEŠ:
Mít už něco za sebou (práce, brigáda, vlastní projekty). Angličtinu minimálně na úrovni B2. Umět si organizovat práci a stanovit priority. Energii a chuť pořádně zamakat a přitom neztrácet dobrou náladu. Kladný vztah k práci na PC. Umět se problémům postavit čelem a vyřešit je. Znalost němčiny bereme jako výhodu, nikoliv nutnost.
NABÍDNEME TI:
práci v centru Zlína. Důkladné zaškolení - nenecháme tě v tom plavat. Jasná pravidla a procesy. Podporu kolegů z nejužšího týmu i celé agentury. Provize, stravenky, kurzy cizího jazyka a netradiční teambuildingy. Spolupráci se zákazníky, kteří jsou špičkami ve svých oborech. Smlouvu na HPP - počítáme s tebou dlouhodobě. Nástup: ideálně ihned, případně dohodou.
POZNEJ NÁS NA WEBU: https://www.zelenka.cz/jobs/koordinator-prekladatelskych-projektu-s-anglictinou-b2-centrum-zlina-dukladne-zaskoleni
Výhody: provize, stravenky, kurzy cizího jazyka a parádní teambuildingy.

Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěKvítková 4703, 760 01 Zlín 1 Mzda minimálně20000 Kč Mzda maximálně25000 Kč Nastoupit od2019-04-08

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-04-03T02:40:04

Společnost

ZELENKA Czech Republic s.r.o.
  • ZELENKA Czech Republic s.r.o.
  • Kontakt : Mgr. Jana Pokorná
  • Adresa : Kvítková 4703, 760 01 Zlín 1

Klíčová slova

práci

práce

zákazníky

provize

umět

překladu

stravenky

kurzy

cizího

jazyka