PopisReferent nákupu / Operativní nákupčí
VAŠE ÚKOLY: zajištění operativního nákupu, zaměření na vstupní suroviny či obalové materiály, odpovědnost za dodávky materiálu, zajištění procesu zpracování objednávek, zpracování a správa dat v informačním systému, denní komunikace se schválenými dodavateli, komunikace s potenciálními dodavateli, spolupráce na řízení zásob, příprava podkladů pro plánování výroby, vyřizování reklamací, úzká spolupráce s ostatními odděleními.
CO NABÍZÍME: motivující pracovní a finanční podmínky; dlouhodobý HPP u nadnárodní výrobní společnosti; příležitost k profesnímu růstu a odborně přínosné praxi; práci v přátelském kolektivu; firemní benefity (příspěvek na penzijní připojištění, Cafeterie, týden dovolené navíc, závodní stravování). Nástup dohodou, možno ihned.
POŽADUJEME: SŠ vzdělání, pozice vhodná i pro absolventy, znalost AJ - na středně pokročilé úrovni (denní komunikace s obchodními partnery - slovem i písmem), Zkušenosti v oblasti nákupu nebo logistiky výhodou, Pokročilá znalost PC (MS Office, Excel). Organizační, komunikační a vyjednávací schopnosti. Smysl pro detail, pečlivost, schopnost dotahovat do konce, ŘP sk. B Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěVítězná 200/6, 696 01 Rohatec Mzda minimálně25000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-04-04T02:36:02

Společnost

The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
  • The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
  • Kontakt : Miroslava Čermáková
  • Telefon : +420 518 395 765
  • Adresa : Vítězná 200/6, 696 01 Rohatec

Klíčová slova

nákupu

komunikace

spolupráce

zpracování

dodavateli

denní

znalost

zajištění

příspěvek

možno