Popis19.9/2.11.2016 - Vývoj začíná poznáním jednotlivých aditiv a je protažen až do testování jejich funkčních vlastností ve finálních produktech jako tavené sýry, šunky, klobásky či pekárenské produkty. VŠ vzdělání chemicko-technologické – technologie potravin nebo příbuzné, praxe na obdobné pozici minimálně 2 roky, zkušenost s potravinářským provozem a znalost potravinářských technologií a výroby, neboť práce na vývoji je směřována do oblasti potravinářských aditiv. Benefity: 5 týdnů dovolené, firemní stravování, firemní školka, ubytování
V případě zájmu prosím vložte Váš životopis přes následující webový formulář:
http://web.fosfa.cz/cs/lide/kariera/vlozit-zivotopis
Místo výkonu práce: Břeclav - Poštorná
Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěHraniční 268/120, Poštorná, 691 41 Břeclav 4 Mzda minimálně25000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2017-09-19

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-01-19T03:50:51

Společnost

Fosfa a.s.
  • Fosfa a.s.
  • Kontakt : Hubáčková
  • E-mail : https://web.fosfa.cz/kariera-a-osobni-rozvoj/poslete-nam-svuj-zivotopis/
  • Adresa : Hraniční 268/120, Poštorná, 691 41 Břeclav 4

Klíčová slova

firemní

potravinářských

aditiv

práce

vývoj

technologií

výroby

neboť

vývoji

směřována