Popis19.9/2.11.2016 - Vývoj začíná poznáním jednotlivých aditiv a je protažen až do testování jejich funkčních vlastností ve finálních produktech jako tavené sýry, šunky, klobásky či pekárenské produkty. VŠ vzdělání chemicko-technologické – technologie potravin nebo příbuzné, praxe na obdobné pozici minimálně 2 roky, zkušenost s potravinářským provozem a znalost potravinářských technologií a výroby, neboť práce na vývoji je směřována do oblasti potravinářských aditiv. Benefity: 5 týdnů dovolené, firemní stravování, firemní školka, ubytování
V případě zájmu prosím vložte Váš životopis přes následující webový formulář:
http://web.fosfa.cz/cs/lide/kariera/vlozit-zivotopis
Místo výkonu práce: Břeclav - Poštorná Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěHraniční 268/120, Poštorná, 691 41 Břeclav 4 Mzda minimálně25000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2017-09-19