PopisHledáme prodejce ojetých vozů, zkušeného i méně zkušeného kolegu do nově budovaného týmu.
Nabízíme Vám zajímavou práci ve výjimečném prostředí auto - moto centra, pracovní poměr na HPP a na dobu neurčitou, navíc v novém a pozitivním kolektivu, zaměstnanecké benefity (mobilní telefon, PC, služební vůz po zaškolení a po zapracování), školení a vzdělávání u výrobce vozů, oblečení, stravenky, kurzy, firemní akce, atd. Mzda je složená z pevné složky a variabilní složky (prémie a odměny v závislosti na výkonech).

Nemělo by Vám chybět - zkušenosti z oblasti prodeje vozů nebo z prodeje jako takového (co nebudete umět, Vás ale rádi naučíme), zdravé sebevědomí a chuť se učit novým věcem a postupům, schopnost v klidu a pozitivně komunikovat se zákazníkem a přirozený týmový duch a významně silné pro-zákaznické myšlení.

Náplní práce v základních bodech je péče o vystavené vozy na prodejních plochách, prodejní proces včetně kompletní administrativy, prodej finančních produktů (úvěr, leasing, pojistky), po zaškolení výkup vozů včetně zajištění případných oprav a zpracování webové prezentace a nabídky vozů.
Zaměstnanecké výhody: stravenky, školení, vzdělávání u výrobce, oblečení, telefon, PC, služební vůz po zapracování
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele telefonicky, e-mailem nebo osobně. Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěMACH MOTORS s.r.o. - pracoviště České Budějovice, Na Dlouhé louce 1730, České Budějovice 2, 370 01 České Budějovice 1 Mzda minimálně26500 Kč Mzda maximálně50000 Kč Nastoupit od2019-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-04-18T01:59:50

Společnost

MACH MOTORS s.r.o.
  • MACH MOTORS s.r.o.
  • Kontakt : Martin Slavíček
  • Telefon : +420 602 973 974
  • E-mail : slavicek@machmotors.cz
  • Adresa : MACH MOTORS s.r.o. - pracoviště České Budějovice, Na Dlouhé louce 1730, České Budějovice 2, 370 01 České Budějovice 1

Klíčová slova

vozů

zaškolení

výrobce

školení

včetně

oblečení

vůz

služební

telefon

stravenky