PopisPoskytování komplexních pečovatelských činností o uživatele, podpora jejich soběstačnosti, nácvik jednoduchých denních činností a poskytování pomoci při osobní hygieně a oblékání uživatelů, manipulace s přístroji, pomůckami, jídlem, prádlem a udržování čistoty a hygieny v pokojích uživatelů a na příslušném oddělení. Zajišťování nákupů, doprovodu uživatelů mimo domácnost a zajišťování zájmové a kulturní činnosti pro uživatele.
Vyžadujeme flexibilitu, empatii, nekonfliktnost, schopnost týmové práce, trpělivost při výchově dětí.
Výhodou je praxe v sociálních službách, znalost práce s lidmi se zdravotním handicapem - mentální postižení a řidičské oprávnění pro budoucí užívání referenčního vozidla.
Práce na denní směny s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou (denní směna 6.30 - 19.30, 2x přestávka v práci na jídlo a oddech v trvání 30minut se zaměstnanci nezapočítává do pracovní doby)
Možnost prodloužit smlouvu na dobu neurčitou.
Nutné mít očkování, nebo před nástupem absolvovat očkování na žloutenku typu B.
Pokud nemá zájemce o pracovní pozici splněnou kvalifikaci vzděláním či kurzem, musí do 18ti měsíců absolvovat kurz pro pracovníky v sociálních službách.

Způsob prvního kontaktu: telefonicky Po-Pá od 8.00-15.00 hod. a e-mailem. Osobně po telefonické domluvě. Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěCentrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace - Domov Na Svobodě Čížkovice, Na Svobodě 172, 411 12 Čížkovice Mzda minimálně14600 Kč Mzda maximálně26800 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-04-27T01:56:06

Společnost

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
  • Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
  • Kontakt : Jana Kuglerová
  • Telefon : +420 778 407 037
  • E-mail : jkuglerova@csplitomerice.cz
  • Adresa : Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace - Domov Na Svobodě Čížkovice, Na Svobodě 172, 411 12 Čížkovice

Klíčová slova

uživatelů

pracovní

zajišťování

práce

očkování

sociálních

poskytování

absolvovat

denní

činností