PopisHledáme aktivního, všestranného kolegu do oddělení regionálních služeb knihovnám (metodika), který se bude starat o obecní knihovny našeho regionu. Metodik je odborná pracovní pozice, z níž Městská knihovna Kutná Hora zprostředkovává obecním knihovnám soubor podpůrných služeb pro jejich rozvoj - poradenskou, konzultační, plánovací a rozborovou činnost, tvorbu výměnných knihovních fondů, jejich cirkulaci a distribuci, vzdělávání knihovníků, semináře, porady. Práce vyžaduje samostatnost, komunikativnost i organizační schopnosti a nabízí nejednotvárnou, časově flexibilní práci s prostorem pro seberealizaci.
Požadujeme: VOŠ nebo VŠ v oboru informační služby, knihovnictví, případně bakalářský studijní program ve skupině oborů humanitního studia, mediální a komunikační studia, sociální vědy.Praxe v knihovnách (i studenstké) výhodou. Komunikační schopnosti na vysoké úrovni. Orientaci na knižním trhu. Výbornou znalost práce na PC, výbornou znalost ČJ slovem i písmem. ŘP sk. B - aktivní řidič. Ochotu a schopnost dalšího oborového vzdělávání, časovou i osobní flexibilitu, schopnost pracovat v týmu, dobrý zdravotní stav a morální bezúhonnost.
Nabízíme: smysluplnou, rozmanitou práci v příjemném prostředí kutnohorské knihovny, pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, platové zařazení dle ustanovení zákona č. 262/2006 Sb. a nařízení vlády č. 263/2018 Sb. v platové třídě dle odpracované praxe, pružnou pracovní dobu při úvazku 40hod týdně, prostor pro seberealizaci se v souladu s potřebami knihovny, zaměstnanecké a sociální výhody - 5 týdnů dovolené, stravenky, indispoziční volna, podpora v oblasti kulturních a sportovních aktivit a další.
Lhůta doručení přihlášek emailem, poštou nebo osobně v podatelně Městské knihovny Kutná Hora do 15. května 2019. Na přihlášky doručené po tomto termínu nebude brán zřetel.
Přihláška musí obsahovat tyto náležitosti:
1. Jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, adresu pro doručování, email, č. telefonu, datum a podpis uchazeče.
2. Strukturovaný životopis s fotografií a údaji o dosavadní praxi a odborných znalostech (uvádějte pouze relevantní informace).
3. Motivační dopis.
4. Kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
5. Čestné prohlášení o trestní bezúhonnosti (vybraný uchazeč doloží při přijetí výpisem z rejstříku trestů).
Přihlášky s požadovanými doklady doručte buď emailem, poštou nebo osobně na: uvedený email - do předmětu napište "Výběrové řízení - metodik". Nebo na adresu Městksé knihovny v Kutné Hoře. Celé znění výběrového řízení najdete na stránkách MK Kutná Hora. Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostPružná pracovní doba PracovištěHusova 145/14, Kutná Hora-Vnitřní Město, 284 01 Kutná Hora 1 Mzda minimálně19110 Kč Mzda maximálně28750 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-04-30T01:58:18

Společnost

Městská knihovna Kutná Hora, příspěvková organizace
  • Městská knihovna Kutná Hora, příspěvková organizace
  • Kontakt : Gabriela Jarkulišová
  • Telefon : +420 737 243 826
  • E-mail : sefova@knihovna-kh.cz
  • Adresa : Husova 145/14, Kutná Hora-Vnitřní Město, 284 01 Kutná Hora 1

Klíčová slova

knihovny

pracovní

hora

kutná

dobu

místo

osobně

poštou

emailem

práce