PopisMísto výkonu práce: KoP Rokycany, Svazu bojovníků za svobodu 68, 337 01 Rokycany
Vrchní referent/rada - sociální pracovník v Oddělení nepojistných sociálních dávek Kontaktního pracoviště Rokycany Krajské pobočky ÚP ČR v Plzni, ID 111007651,
Hlavní náplň činnosti: zajišťování agendy poskytování dávek příspěvek na péči a dávek osobám se zdravotním postižením. Zajišťování výplaty dávek osobám se zdravotním postižením. Přijímání žádostí, zakládání a vedení ucelené podkladové dokumentace žadatelů včetně ověřování a došetřování podkladů a údajů pro správní řízení. Poskytování poradenství v agendě dávek osobám se zdravotním postižením. Administrativní činnosti v agendě dávek příspěvek na péči a dávek osobám se zdravotním postižením. Provádění sociálního šetření u klientů.
Požadujeme: ukončené minimálně vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, nebo vysokoškolské vzdělání získaného studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zákona č.111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů., svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost.
Nabízíme: platové zařazení v souladu s platnými právními předpisy v 10. platové třídě, předpokládaný nástup: 1. červen 2019, pracovní poměr na dobu neurčitou
V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete prosím elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis, nejpozději do 10. května 2019 na adresu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Plzni, Kaplířova 7, 320 73 Plzeň, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu podatelna.pm@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID 6gyzph2.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat", a "Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2019/53911-78099810".
Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.
Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěÚřad práce České republiky, KoP Rokycany, Palackého 162, Střed, 337 01 Rokycany 1 Mzda minimálně19760 Kč Nastoupit od2019-06-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-01T01:56:38

Společnost

Úřad práce České republiky
  • Úřad práce České republiky
  • Kontakt : Životopis zasílat na e-mail:
  • Adresa : Úřad práce České republiky, KoP Rokycany, Palackého 162, Střed, 337 01 Rokycany 1

Klíčová slova

sociální

dávek

pedagogiku

osobám

práci

zdravotním

postižením

vzdělání

péči

řízení