PopisPožadujeme:
- předpoklady pro výkon funkce ředitele/ky školy podle § 3 a § 5 zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, v platném znění, pro příslušný druh školy
- znalost školských předpisů a problematiky řízení základní školy
- plná způsobilost k právním úkonům
- odborná kvalifikace pro přímou pedagogickou činnost, která bude vykonávána
- bezúhonnost
- zdravotní způsobilost
- prokázání znalosti českého jazyka, není-li dále stanoveno jinak.

Písemná přihláška musí obsahovat:
- jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu uchazeče, datum a podpis uchazeče, telefonický a případně e-mailový kontakt uchazeče.

Další povinné přilohy přihlášky:
- ověřené kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání (včetně vysvědčení o státní závěrečné zkoušce)
- doklad o průběhu všech zaměstnání a délce praxe potvrzený posledním zaměstnavatelem
- strukturovaný životopis (vlastnoručně podepsaný)
- koncepce rozvoje školy v maximálním rozsahu 3 stran strojopisu - očekává se zaměření na marketing školy, její další rozvoj, komunikace se zřizovatelem a školskou radou (vlastnoručně podepsaná)
- lékařské potvrzení o způsobilosti k vykonávání funkce ředitele/ky školy (ne starší 3 měsíců)
- výpis z rejstříku trestů (ne starší 3 měsíců) nebo doklad o jeho vyžádání
- písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto konkurzního řízení ve smyslu v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) ve znění pozdějších předpisů.

Termín podání přihlášek: 20.5.2019 do 16:00 h.

Přihlášky zasílejte doporučeně poštou nebo osobně v zalepené obálce na adresu: Městský úřad Teplá, kancelář tajemníka úřadu, Masarykovo nám. č. p. 1, 364 61 Teplá či podatelnu MÚ Teplá. Na obálce uveďte "KONKURZ ZŠ - NEOTVÍRAT".

Neúplné či pozdě došlé přihlášky budou bez dalšího zkoumání vyřazeny. Písemnosti uvedené ve výčtu náležitostí přihlášky lze nahradit ověřenými kopiemi. Datum konkurzu bude jednostranně stanoveno vyhlašovatelem. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat bez zdůvodnění žádného z uchazečů a vyhlásit nový konkurz.

Ředitel/ka bude jmenován/a na dobu 6 let s předpokládaným nástupem do funkce 1.8.2019. Platová třída 12-13 dle dosažené kvalifikace. Platový stupeň dle délky praxe. Možnost přidělení služebního bytu. Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěŠkolní 258, 364 61 Teplá u Toužimě Mzda minimálně29230 Kč Mzda maximálně40370 Kč Nastoupit od2019-08-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-05-01T01:56:38

Společnost

Základní škola v Teplé, příspěvková organizace
  • Základní škola v Teplé, příspěvková organizace
  • Kontakt : Vít Červenka
  • Telefon : +420 353 176 221
  • E-mail : tajemnik@tepla.cz
  • Adresa : Školní 258, 364 61 Teplá u Toužimě

Klíčová slova

uchazeče

školy

údajů

funkce

teplá

osobních

datum

praxe

přihlášky

stanoveno